Yossarian napisał:Ja tam słyszałem o upałach 30-stopniowych od maja i coś na razie to było tylko kilka takich dni
bylo pare dni goraco w maju hmmm juz niedlugo znow bedzie ciaplo
tak juz jest klimat przejsciowy, raz tak ,raz tak..
Yossarian napisał:Ja tam słyszałem o upałach 30-stopniowych od maja i coś na razie to było tylko kilka takich dni
że co?? moje siostry sa we Francji i z tego co pisza i mowia to maja upałYossarian napisał:No mam nadzieje że będzie ciepło, bo póki co to w Anglii są temperatury minusowe a we Francji pada śnieg :?
Yossarian napisał:Zwracam honor, śnieżek w Austrii a grad we Włoszech. Ale że we Francji upały?
tak upały jestem na bieżąco z pogodą Szwagier nawet pisal wczoraj ze zonki sie opalaja a oni pracujaYossarian napisał:Zwracam honor, śnieżek w Austrii a grad we Włoszech. Ale że we Francji upały?
Yossarian napisał:Buahahaha a dziś w Gdańsku w końcu upał I jutro też! Ide się opalać
Blue Eyed napisał:A ja z moją Maleńką mieliśmy jechać na Hel, ale tam powietrze przesycone jest jodem (tarczyca )
Blue Eyed napisał:Hehe, powiększoną możesz mieć ale nowotworu nie mialaś
Jak się odstawia jod na jakiś czas, to na Hel raczej nie można sobie śmigać bo odstawianie nie mialo by sensu