• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wakacje

Status
Zamknięty.

zuzia

Cichy Podglądacz
Yossarian napisał:
Ja tam słyszałem o upałach 30-stopniowych od maja i coś na razie to było tylko kilka takich dni :cry:

bylo pare dni goraco w maju:p hmmm juz niedlugo znow bedzie ciaplo :p

tak juz jest klimat przejsciowy, raz tak ,raz tak..

zuzia

Cichy Podglądacz
Yossarian napisał:
Zwracam honor, śnieżek w Austrii a grad we Włoszech. Ale że we Francji upały?

no na zachodzie sa teraz upaly i w basenia morza srodziemnego, dzis mowili, ze najwieksze upaly bede na Ukraine...ogolnie na zachodzie, do nas nadeszlo chlodne powietrze znad polnocy dlatego takie znaczne ochlodzenia, a nad morzem czarmyn deszcze:O

ja to mam z ta pogoda:p

Szarka

Erotoman
od paru tygodni jestem u rodzicow, opiekuje sie chorym ojcem i my ti marzniemy kochani , rano mielismy -2C aw wyzsyzch partiach gor spadl snieg :cry:

Yossarian

Biegły Uwodziciel
Będzie przelotny deszcz około 12, temperatura podobna jak dziś, ale za to o wiele więcej chmur. Przejaśni sie około 17.30 :)

Blue Eyed

Cichy Podglądacz
A ja z moją Maleńką mieliśmy jechać na Hel, ale tam powietrze przesycone jest jodem (tarczyca :( ) No, ale pod ZielonąGórą, konkretnie w Bronkowie moja ciotka ma ranczo i tam się wyszalejemy za wszystkie czasy :) Z Kamasutrą w rękach ;)

Mirela

Seks Praktykant
Blue Eyed napisał:
A ja z moją Maleńką mieliśmy jechać na Hel, ale tam powietrze przesycone jest jodem (tarczyca :( )

ja tez mam powiekszona tarczyce czy cos a bylam w zeszlym roku na Helu i wszystko bylo w porzadku :|

Blue Eyed

Cichy Podglądacz
Hehe, powiększoną możesz mieć ale nowotworu nie mialaś :)
Jak się odstawia jod na jakiś czas, to na Hel raczej nie można sobie śmigać bo odstawianie nie mialo by sensu ;)

Mirela

Seks Praktykant
Blue Eyed napisał:
Hehe, powiększoną możesz mieć ale nowotworu nie mialaś :)
Jak się odstawia jod na jakiś czas, to na Hel raczej nie można sobie śmigać bo odstawianie nie mialo by sensu ;)

no chyba ze tak..rozumiem rozumiem :)

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry