• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wakacje bez chłopaka ....

Status
Zamknięty.

Szarka

Erotoman
Manveru napisał:
Szarko, Ty chyba jesteś elficą :) poza tym to zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Taka rozłąka raczej pomoże, jak już do siebie wrócicie, to więź się wzmocni.

hehe niestety nie jestem, szkoda, że to tylko literówka, elficą bym chętnie została ;)

kira

Seks Praktykant
tak, Ciebie chodzi poli :( tak znikasz, a ja umieram z milosci do Ciebie! ;(
pójde do baru i zaczne pic :( upije sie i wyznam milosc barmanowi, on mnie nie bedzie chciał. upije sie jeszcze bardziej i zasne, barman mnie wykorzysta i sobie pojdzie. umre z milosci do barmana :( xD :p

kira

Seks Praktykant
poli nie musisz tak od razu mowic, ze o mnie chodzi :p

nie no, ok :) fajnie, ze kogos macie... ale szkoda, ze ja nie mam nikogo... ale bede miał. wreszcie znowu sie zakocham z wzajemnoscia i bedzie cudownie. zazdroszcze wam, o! :p ^_^

Manveru

Podrywacz
Czyżby autorka zapomniała o swoim temacie?

Bajdełej, teraz pewnie są gdzieś tam razem. Chociaż, w Tunezji mogli porwać ją terroryści. Może zgwałcili ją i zabili...? Takie rzeczy się zdarzają...

nimfomanka

Cichy Podglądacz
Hej wracając do tego problemu, mam pewne doświadczenie w tej kwestii, na tej podstawie nie popieram spędzania wakacji osobno. Skoro dzieli z kimś codzienność, to trudno będzie tak po prostu przejść do normalności w takich okolicznościach, kiedy się wyjeżdża w nowe miejsce, na wakacje, czyli wiążą się z tym nowe przeżycia, z reguły przyjemne- w końcu to wakacje, a my nie mamy swojej połówki z którą mogłybyśmy się wspólnie tym cieszyć. Bez sensu. Przeżyłam na własnej skórze, smsowanie, oszczędne, bo fortunę na to można wydać pisząc z zagranicy, nie jest w stanie tego nadrobić. Zwiedzanie i poznawanie nowych miejsc, te fajne przeżycia- nie cieszą tak, jakby mogły, gdybyśmy byli tam razem. Już nie wspominam o zazdrości, tej osoby, która musiała zostać. Zarówno o nasz wyjazd jak i o nas same. Np przed wyjazdem umawiamy się na kontaktowanie się np. przez internet, itp. a nagle może się okazać, że na wakacjach mamy ograniczony dostęp i nie możemy się kontaktować tak często itd. Może to rodzić podejrzenia, frustrację itd. Może trochę to demonizuje, ale u mnie niestety tak właśnie było. Dużo nerwów na tych wakacjach miałam i niepotrzebnych kłótni. Na szczęście przetrwaliśmy jakoś:) Pozdrawiam:)

ogierek

Cichy Podglądacz
Nie czytałem całego wątku, bo trochę mi się nie chce, ale odpowiadając na pytanie autorki... no cóż... osobiście znam całkiem sporo osób, które nie były w stanie wytrzymać i będąc na wyjeździe poszły do łóżka z inną osobą. U jednych był to po prostu znajomy i po jakimś tam wieczorku i winku, samo się potoczyło. A u wielu, w zasadzie większości, była to osoba poznana właśnie na tym wyjeździe. Jedna para przez takie coś zakończyła swój 5-letni związek.

Igor

Cichy Podglądacz
zawsze jest obawa co on tam robi ale takie rozłąki dobrze robią tęsknota robi swoje a facet na pewno da sobie rade:p

Status
Zamknięty.