• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

W jakim wieku po raz pierwszy uprawialiście seks grupowy?

Mężczyzna

Chalkdown

Cichy Podglądacz
Pierwszy raz grupowo bawiłam się na studiach zaprosili mnie do akademika, taniec ptzytulanki a skończyło się na zabawie grupowej :)

Kobieta

Dolores

Cichy Podglądacz
Jeszcze nigdy i nie wiem czy bym sie zdecydowala,jakies zabawy,wyglupy w malej grupie owszem ale typowy sex raczej nie

Mężczyzna

MadZed79

Cichy Podglądacz
Ciężko powiedzieć, czy można to uznać za zbiorową zabawę. Dawno temu, miałem chyba 21 czy 22 lata, byłem na sylwestrze z dziewczyną. Trochę się wcięła i tam na miejscu, gdzie była impreza, nocowaliśmy. Jak wszyscy zalegli, to zaczęliśmy zabawę. Mieliśmy nocleg na komunistycznym półko-tapczanie, przy którym po rozłożeniu materaca, nad nami była szafka z przesuwnymi szybami. Zaczęliśmy zabawę, ale te szyby zaczęły dzwonić :ROFLMAO:. Próbowałem je przytrzymać ręką i łokciem przyłożyłem w drewno, przez co cały mebel zadudnił. Wtedy usłyszałem niedaleko jakby chrumknięcie. To kumpel z tamtych czasów próbował zagłuszyć swój śmiech. Wtedy już wszyscy zaczęliśmy rżeć ze śmiechu. Moja dziewczyna wstała i poszła do łazienki, jego dziewczyna też dołączyła do mojej. I nagle w ciemności słyszę kumpla: "Co masz na sobie?" Ja na to: Zegarek i gacie przy kostce, a ty?" "Rzemyki" :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:.
Atmosfera na seks upadła, bo zaczęła być beka, a do tego okazało się, że obu dziewczynom właśnie zaczęły się okresy. No i tyle wyszło seksu na nowy rok i nieświadomego grupowego:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry