Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Zdażyło mi się w tym roku, podczas wakacji, w wieku 27 lat. Ja, kolega i 3 dziewczyny w jednym pomieszczeniu Ja byłem z jedną, kolega z drugą, a trzecia (która swoja droga obchodziła tego wieczoru urodziny) krążyła między nami Udany urlop
Czytam i zazdroszczę. Ja nie miałem nigdy okazji. A może i bym chciał. Chociaż trochę się boję przez swoje kompleksy, że gorzej wpadłbym na tle innych uczestników. Takie wizualne porównywanie się, nawet ukradkiem i mimochodem, jest przecież możliwe. Pewnie wiele też zależy od okoliczności tj. stopnia znajomości między uczestnikami czy stanu trzeźwości i tak dalej..
Zdażyło mi się w tym roku, podczas wakacji, w wieku 27 lat. Ja, kolega i 3 dziewczyny w jednym pomieszczeniu Ja byłem z jedną, kolega z drugą, a trzecia (która swoja droga obchodziła tego wieczoru urodziny) krążyła między nami Udany urlop
No poniekąd ta jedna dziewczyna była “wymieniana”. Grupowy stąd, że cała sytuacja działa się w jednym pomieszczeniu, na łóżkach w odległości metra od siebie. Łącznie brało udział w tym 5 osób, więc jak dla mnie to już grupa
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.