• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

W jakiej sytuacji chciałbyś zobaczyć żonę ?

Kobieta

Laura_Laurka

Nowicjusz
Meski facet oddałby swoją kobietę innemu? Jak to rozumiesz?

Podnieca Cię, że podczas seksu z innym ogląda was twój facet? To podniecenie byloby gdyby nie było obok twojego faceta? Mogłabys to robić z innym poza jego wiedzą?

Kto bzyka lepiej, kochanek czy twój facet?

Co masz z tego dla siebie?

Możesz, a chciałabyś?

Rozumiem, że to twój facet Cię do tego namówił/zainspirował. Jak się czułaś robiąc to przy nim po raz pierwszy?
1) czy jest męski czy nie to oceniam ją i on, a nie inni. Według mnie nie ma definicji jednej męskość i każdy rozumie to inaczej. Preferencje seksualne nie mają według mnie nic do męskości - i facet w otwartym związku i gej mogą być tak samo męscy jak każdy inny facet.

2) nie widział mnie w trakcie seksu w pełni, jeszcze. Tylko macanki, lodzik itd. :p jak widzi to jest inaczej, inny charakter to ma. On wie o wszystkim, zostawiam sobie tylko małe detale dla siebie.

3) seks mam zawsze najlepszy z narzeczonym, choć w sumie przyjaciel lepiej minetkę robi :D

4) mam przyjemność.

5) nie wiem, nie myślałam o tym. Na razie jest jak jest. Jak będziemy dziecko planować to pewnie przestanę się tak bawić. ;)

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
1) czy jest męski czy nie to oceniam ją i on, a nie inni. Według mnie nie ma definicji jednej męskość i każdy rozumie to inaczej. Preferencje seksualne nie mają według mnie nic do męskości - i facet w otwartym związku i gej mogą być tak samo męscy jak każdy inny facet.
Ok. Tylko pewne zachowania mogą być oceniane jako męskie lub nie? Co ty myślisz o zachowaniu twojego faceta? To, że daje ci bzykać innego jest dla Ciebie męskie czy nie? Mam skojarzenie z paradą gejów. Czy facet z odkrytym brzuchem, kolorowymi włosami i gejowskimi przyruchami może być męski? Dla mnie, tradycjonalisty, nie, ale rozumiem, że ta cecha mężczyzny jest w obecnych czasach bardzo względna w ocenie.
2) nie widział mnie w trakcie seksu w pełni, jeszcze. Tylko macanki, lodzik itd. :p jak widzi to jest inaczej, inny charakter to ma. On wie o wszystkim, zostawiam sobie tylko małe detale dla siebie.
Trochę unikasz odpowiedzi. Pytałem, czy podnieca Cię jak patrzy na Twoje zabawy z innym. Wiedzieć to nie to samo co być naocznym świadkiem.
Dlaczego nie widział Cię jeszcze w full kinktakcie z innym?
Dlaczego zostawiasz sobie małe detale?
3) seks mam zawsze najlepszy z narzeczonym, choć w sumie przyjaciel lepiej minetkę robi :D
To o to chodzi, że się jakoś uzupełniają?
4) mam przyjemność.
Z jednym facetem też chyba można mieć 😁
5) nie wiem, nie myślałam o tym. Na razie jest jak jest. Jak będziemy dziecko planować to pewnie przestanę się tak bawić. ;)
Znowu unik. To był pierwszy taki raz. Musiało być dużo intensywnych emocji. Nie da się o tym nie myśleć.

Kobieta

Laura_Laurka

Nowicjusz
Jemu też pewnie przyjaciółka, albo kochanka ciągnie jak opętana hehe.
Raczej nie. :p

Ok. Tylko pewne zachowania mogą być oceniane jako męskie lub nie? Co ty myślisz o zachowaniu twojego faceta? To, że daje ci bzykać innego jest dla Ciebie męskie czy nie? Mam skojarzenie z paradą gejów. Czy facet z odkrytym brzuchem, kolorowymi włosami i gejowskimi przyruchami może być męski? Dla mnie, tradycjonalisty, nie, ale rozumiem, że ta cecha mężczyzny jest w obecnych czasach bardzo względna w ocenie.

Trochę unikasz odpowiedzi. Pytałem, czy podnieca Cię jak patrzy na Twoje zabawy z innym. Wiedzieć to nie to samo co być naocznym świadkiem.
Dlaczego nie widział Cię jeszcze w full kinktakcie z innym?
Dlaczego zostawiasz sobie małe detale?

To o to chodzi, że się jakoś uzupełniają?

Z jednym facetem też chyba można mieć 😁

Znowu unik. To był pierwszy taki raz. Musiało być dużo intensywnych emocji. Nie da się o tym nie myśleć.

1) on mi nie musi udowadniać męskości. Nie uważam, że męskość jest powiązana z preferencjami seksualnymi. To tak jakby powiedzieć, że facet uległy w łóżku jest niemęski. Absurd.

2) tak, podnieca mnie jak mnie widzi.
Nie widział w czasie pełnego seksu, bo nie chciałam. Ale zobaczy ;)

3) detale zostawiam bo tak, taka fanaberia nieistotna.

4) nie, nie uzupełniają się, po prostu jeden liże cipke w sposób bardziej ki odpowiadajacy. Ale to nie znaczy, że pierwszy robi to źle. :D

5) można

6) bardziej się denerwowałam pierwszym razem niż odczuwałam przyjemność. ;)

Mężczyzna

bsquare

Biegły Uwodziciel
Zastanawia mnie czy do pewnych swoich zoboczeń czy perwersji można podchodzić krytycznie, czy zawsze trzeba ich bronić i uważać, że wszystko jest ok

Można krytycznie podchodzić do swoich perwersji (te "zboczenia" pominę, bo trochę się terminologia nie zgadza, chyba że uprawiamy wolną amerykankę i "co kto lubi", więc w razie potrzeby uznamy homoseksualizm za chorobę). Z niecierpliwością czekam na wątek, w którym poddajesz krytycznej analizie Twoje własne perwersje, bo jak na razie z uporem godnym lepszej sprawy zajmujesz się cudzymi.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Można krytycznie podchodzić do swoich perwersji (te "zboczenia" pominę, bo trochę się terminologia nie zgadza, chyba że uprawiamy wolną amerykankę i "co kto lubi", więc w razie potrzeby uznamy homoseksualizm za chorobę).
Żeby była jasność. Nie uznaje homoseksualizmu za chorobę, choć przypominam, że jeszcze w latach 60-tych to było zaburzenie. Wyglada na to, że pewne zachowania są uznawane za zboczenia w danym momencie historyczno-spoleczno-geograficznym.
Z niecierpliwością czekam na wątek, w którym poddajesz krytycznej analizie Twoje własne perwersje, bo jak na razie z uporem godnym lepszej sprawy zajmujesz się cudzymi.
Przyznawałem się publicznie do fantazji o cuckoldzie. Chodzę też do prostytutek. O tym też pisałem na forum. Oto moje perwersje.
Poddaje je krytyce. Nigdy nie byłem z nich dumny. Usprawiedliwiam je sam przed sobą, ale nie uważam by były ok i nie jestem z nich zadowolony. To dla mnie smutne zjawiska.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Raczej nie. :p

1) on mi nie musi udowadniać męskości. Nie uważam, że męskość jest powiązana z preferencjami seksualnymi. To tak jakby powiedzieć, że facet uległy w łóżku jest niemęski. Absurd.
Nie facet, ale jego zachowanie podczas seksu może być niemęskie. Choćby subiektywnie uznane za takie, np pegging.
2) tak, podnieca mnie jak mnie widzi.
Nie widział w czasie pełnego seksu, bo nie chciałam. Ale zobaczy ;)
Czemu nie chciałaś?
3) detale zostawiam bo tak, taka fanaberia nieistotna.
Ściemniasz. Bez urazy. 😉 Za każdym naszym wyborem stoi jakąś przyczyna.
4) nie, nie uzupełniają się, po prostu jeden liże cipke w sposób bardziej ki odpowiadajacy. Ale to nie znaczy, że pierwszy robi to źle. :D
Ta możliwość przeskakiwania od jednego do drugiego daje poczucie wolności, co?
To czemu na tym nie poprzestać?
6) bardziej się denerwowałam pierwszym razem niż odczuwałam przyjemność. ;)
Ok. A czym się denerwowałas? Bardziej martwiłaś się o siebie czy swojego faceta- np. czy on to wytrzyma?

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Ja mam takie skojarzenie z @Marcin 43 biega we wszystkie strony, zadaje dziwne pytania i ciągle jest zdzwniony, że ktokolwiek śmie, mieć inne poglądy inż on
Możesz pisać do mnie wprost, jak masz do mnie jakąś uwagę. Odczytam twojego posta i odpowiem. Jest kilka tematow, które mnie interesują i po nich biegam. Tak, masz rację 😄 To forum dyskusyjne. Wyobrażasz sobie byśmy tu wszyscy się że sobą we wszystkim zgadzali? To by było nudne. Myślę, że wyolbrzymiasz moje negatywne reakcje na pewne zjawiska. Po prostu poddaje je w wątpliwość. Takim zjawiskiem jest dla mnie cuckold. Jego pojawienie się i rozwój to dla mnie niepokojąca tendencja. Tyle.

Mężczyzna

bsquare

Biegły Uwodziciel
Przyznawałem się publicznie do fantazji o cuckoldzie. Chodzę też do prostytutek. O tym też pisałem na forum. Oto moje perwersje.
Poddaje je krytyce. Nigdy nie byłem z nich dumny. Usprawiedliwiam je sam przed sobą, ale nie uważam by były ok i nie jestem z nich zadowolony. To dla mnie smutne zjawiska.

Jestem trochę zaskoczony. Dlaczego tak się biczujesz z powodu tych doświadczeń? Dlaczego są dla Ciebie smutne? Ponadto samo korzystanie z usług prostytutek to jeszcze nie perwersja - według mnie perwersją byłoby korzystanie z ich usług pomimo innych możliwości, tak jakbyś tylko w płatnym seksie mógł doznać spełnienia, a z z żoną czy dziewczyną już nie.

Nie wiem, czy w ogóle można być dumnym z własnych fantazji, ale też nie uważam, że należy się ich wstydzić. Na pewno warto się nad nimi zastanawiać. Wiele kobiet (w tym moja małżonka, o czym była zresztą mowa kiedy indziej) fantazjuje o byciu zgwałconą, ale zapewniam Cię, że marzą o bardzo "teatralnym" gwałcie, a tak naprawdę ta fantazja jest wyrazem zupełnie innych pragnień. Fantazje to nie kuchnia z Ikei, nie można ich sobie zaprojektować (i to jeszcze tak, żeby podobały się innym).

Odjeżdżamy w offtop, ale to byłby ciekawy wątek - szczera rozmowa o naszych fantazjach i naszym stosunku do nich. Szczególnie o tych, które nas jakoś uwierają.

Dzięki za Twoją szczerość i uczciwość.

Kobieta

Laura_Laurka

Nowicjusz
Nie facet, ale jego zachowanie podczas seksu może być niemęskie. Choćby subiektywnie uznane za takie, np pegging.

Czemu nie chciałaś?

Ściemniasz. Bez urazy. 😉 Za każdym naszym wyborem stoi jakąś przyczyna.

Ta możliwość przeskakiwania od jednego do drugiego daje poczucie wolności, co?

To czemu na tym nie poprzestać?

Ok. A czym się denerwowałas? Bardziej martwiłaś się o siebie czy swojego faceta- np. czy on to wytrzyma?
1) Więc anal jest zarezerwowany tylko dla kobiet czy dopuszcozne są tylko określone pieszczoty tyłka u faceta? :D

2) bo się stresowałabym wtedy mocno

3) hahahaha :p

4) nie patrze tak na to, raczej jako przygodę niż ogólnie "wolnosc". Poza tym mam stałych partnerów i niewielu ;)

5) spełnienie fantazji narzeczonego i teraz też kilku moich

6) że jak narzeczony