• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

W jakiej sytuacji chciałbyś zobaczyć żonę ?

Mężczyzna

daniel644

Seks Praktykant
Podobno chłopak był tak napalony, że cały drżał 🤯 Jak zobaczyła jego penisa w zwodzie to od razu klękła i zaczęła obciągać. Trwało to chwilę i wybuchł ! Tyle spermy na raz jeszcze nie widziała !
No to jak widać potrafi rozpalić 🔥 zapewne w tańcu nieźle go kusiła i chłopak mocno się nakręcił dobra gra wstępna 🔥 pisałeś że dużo młodszy chłopak to pewnie nieźle mu się żona podobała, chwila i duży wybuch 💥 Jak i cb to kręci to trafiłeś na niesamowitą kobietę ☺️

Mężczyzna

rainyman

Cichy Podglądacz
Jedno ze spontanicznych zachowań mojej żony, przydarzyło się na urodzinach jej szefowej, które było pożegnalną imprezą, szła na emeryturę. Dokładnie zdążyło się to między świętami a sylwestrem. Wynajęty lokal za miastem i możliwość noclegu, z którego niestety nie mogliśmy skorzystać, bo na drugi dzień mieliśmy już wykupiony lot na narty z sylwestrem.
Ja nie piłem, a moja żona oczywiście sobie pozwolila na tyle, żeby rozluźnić wszelkie hamulce.
Kiedy juz towarzystwo poczuło luz i zaczęły się wolne tańce, ja wdałem się w temat sportowych sporów z nieźle oodpitą ekipą, moa żona tańczyła z chłopakiem, który mógłby być jej synem. Obserwowałem ją kątem oka, cały czas dyskutując. Kładła mu głowę na ramieniu, masowała plecy… widać było, że chłopak jest lekko onieśmielony, choć w pewnym momencie zauważyłem, że całkiem odważnie zjechał dłonią na pośladek. Zagadałem się na tyle, że przestałem zwracać na nich uwagę. Kiedy po jakimś kwadransie przyszła do mnie do stolika i powiedziała - kocham cię 🥰 pocałowała mnie namiętnie i spojrzała głęboko w oczy z zalotnym uśmiechem… przy pocałunku poczułem słonawy smak spermy ! Na jej koszuli też były świeże jeszcze plamki. - Wracamy do domu - powiedziała - teraz twoja kolej …
Wow! Super akcja! Szczególnie że ten facet był taki młody, to pewnie porządnie ją wyruchał?
Moja ostatnio marzy o akcji 2 kutasy w cipce. Cipka+dupka mamy już obcykany 🙂

Mężczyzna

intrygo

Nowicjusz
Z racji tego że jesteśmy tutaj razem jako małżeństwo napiszemy co by jedna jak druga strona chciała. Pan by chętnie zobaczył żonę mieszczącą się z drugą Panią, a Pani ma ochotę na drugiego Pana. Do jednej jak i drugiej wersji nie mamy jakiś zastrzeżeń wszystko jest do spróbowania tylko z głową i z odpowiednimi osobami. 😊

Mężczyzna

kocevi

Nowicjusz
lubię jak się ekscytuje i uśmiecha pod nosem, jak widzi jakiegoś bardzo przystojnego faceta :) gdyby tak z nim przy mnie trochę poflirtowała... :) gdyby ją zaprosił na kawę... :)

Mężczyzna

atex

Nowicjusz
Chciałbym zobaczyć żonkę jak wchodzi do pokoju w którym wspólnie z kumplem się masturbujemy i mówiąc "pomogę wam chłopaki", rozbiera się. Siada naprzeciwko, rozchyla nogi i zaczyna bawić się sutkami, spoglądając na to jednego, to na drugiego i czekając aż tryśniemy.

Mężczyzna

Nikt Ważny

Podrywacz
Dziwnie,to że chcecie,by Wasze Żony Was zdradzały, chyba że to tylko Wasze fantazje.I tak, naprawdę, chcecie by Wasze Żony,były Wam wierne