Po prostu trzeba rozumieć że chodzi wyłącznie o dobrą zabawę
Ciekawość i chęć poznania to nie wszystko, trzeba jeszcze się odwżyć spróbować. Większość z nich chciałaby wiedzieć jak to jest, ale im się nie chce wykonać trudu przezwyciężenia własnych obaw i strachu. Lepiej zostać w bezpiecznej bańce własnych fantazji i dalej marzyć... ot i co!W życiu trzeba jak najwięcej próbować. Dzięki temu nabywamy wiedzę czy coś nam pasuje czy totalnie nie.
Jakiś prawiczek może byłby chętny do zabawy z moją Panią i do zaspokojenia tym samym mojej fantazjiDokładnie mam taką samą fantazję!
Mamy dokładnie taką samą fantazję... Można by je połączyć... Np. Twoja i moja żona i chojnie obdarzony prawiczek, albo one dwie i dwóch 18 letnich przyjaciół, przed którymi dopiero inicjacjaTeraz to chciał bym zobaczyć moja żonkę z jakimś młodym prawiczkiem, który dopiero pierwszy raz moczył by swojego wielkiego kutasa w jej cipie i po pierwszym wejściu już by się spuścił i zalał ja obficie, a ona by mu potem obciagała i znowu by mógł ją jebać po kilku minutach, i tak parę razy by ją zalewał spermą
Chciałbym siedzieć wieczorem przy hotelowym barze i kątem oka widzieć jak moja żona idzie do jakiegoś pokoju hotelowego na którymś piętrze z nieznanym facetem.
Odprowadzam ją wzrokiem , dopijam drinka i jadę do domu.
A ona wraca rano.
Też bym chętnie zobaczył moja żonkę jak idzie z dwoma napalonymi młodymi kolesiami, patrzy na mnie liże się z nimi a potem znika w drzwiach hotelu i wraca rano zalaną spermą po brzegiA ja chciałbym zobaczyć moją żonkę przy hotelowym barze i kątem oka widzieć jak patrzy jak idę do jakiegoś pokoju hotelowego na którymś piętrze z nieznaną laską.
Odprowadza mnie wzrokiem, dopija drinka i jedzie do domu.
A ja wracam rano.
chociaż Twoja opcja pewnie łatwiejsza do spełnienia
Z chęcią to ja bym też moja żonkę w taki sposób pożegnał wzrokiem przy jakiej ma barze hotelowym a ona idzie ale nie z jednym ale z kilkoma kolesiami do pokoju a ja wracam sobie z twardym kutasem do swojego a ona wraca zerznieta ale dopiero po południu
To mogłoby się udać i by były zadowolone jakby dał radęMamy dokładnie taką samą fantazję... Można by je połączyć... Np. Twoja i moja żona i chojnie obdarzony prawiczek, albo one dwie i dwóch 18 letnich przyjaciół, przed którymi dopiero inicjacja
To znaczy jakieNie mam żony i z mojej perspektywy bardzo podobają mi się wasze pomysły
Zawsze ktoś się znajdzie jak chłopak się zgadza i chce patrzeć to tylko cię pieprzyćMój chłopak pozwala mi się pieprzyć z innymi jest ktoś chętny?
I co dalejJa na początek bym chciał zobaczyć jak ją ktos bardzo namiętnie przytulania obmacuje na powitanie
To byś musiał przyjechać z zestawem naprawczymNo zaczął byś mnie zagadywać chłop pewno już trochę zazdrosny by sie zrobił byśmy razem do łazienki poszli bo coś tam sie z pralka stało a dalej to kwestia wydarzeń