W jakim np ?Można zostać przyjaciółka?przyjdę będę sie bawić heee tylko ze w innym znaczniu
![]()
To jest łatwe do zrobieniaUważam, że moja żona jest bardzo atrakcyjna. Mamy znajomą, trochę taka "szara myszka" ale zawsze mam wrażenie, że bardzo lubi oglądać moją żonę. Mam taką fantazję, że kiedyś wracamy we trójkę z jakiejś imprezy do naszego domu. Moja żona jest bardzo pijana tak, że trzeba ją prowadzić. Rzucamy ją z tą koleżanką na łóżko i mówię koleżance, że wiem jak patrzy na moją żonę i że może teraz skorzystać. Koleżanka kładzie się koło żony, rozbiera ją i zaczyna dotykać i lizać po całym ciele, a żona ledwo kontaktuje. W końcu koleżanka jedną ręką łapie ją za włosy a drugą wkłada jej między nogi i zaczyna ją pieprzyć palcami mówiąc jej w twarz "teraz jesteś moja dziwko" i takie tam. Ehh rozmażyłem się![]()
Może ja.A kto chciałby zobaczyć żonę ze mną?
Hmmm... Mógłbym spróbowaćA kto chciałby zobaczyć żonę ze mną?
Bardzo miła i ciekawa wizjaJa z kolei, dużo chętniej popatrzył bym jak rozbiera się w towarzystwie moim i np 3 innych facetów.
Mnie bardzo kręci, gdy żona ubrana tylko w letnią, przewiewną sukienkę, pokazuje swoją cudowną cipkę zainteresowanym.... Na przykład, gdy jesteśmy w kawiarni.
Nie wiem, jeszcze takich nie było...A jak niezainteresowanym pokazuje to też Cię kręci?
Ja bym chciał.zobaczyc jak ja ostro rznie kilku facetów upokarzają ją biją zmuszają do rimingu piss i oczywiście żeby o tym mie wiedziała że ja ja widzęW jaki układzie byście chcieli zobaczyć żonę ?Trójkąt z facetem ? Cuckold ? Jak się całuje z Panią ? Ludzie sauny ? Może swingers cluby ?
Zachęcam do dyskusji
![]()
Interesujący wstępWchodzę do domu,słyszę głosy dobiegajace z pokoju. Drzwi lekko uchylone ona stoi ubrana w lekki strój sprzątaczki jej dupcia zgrabna przez środek przechodzi pasek. Ona trzyma żelazko prasuje koszule w tle leci muzyka ,ma wlonczony telefon .Umowila się z kolegą na video rozmowę![]()
Taki wstęp połączony z prawdą ☺Interesujący wstęp
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
W jakiej sytuacji mieliście ostatnio ochotkę? | Fantazje erotyczne | 52 | |
L | Jakiej wielkości Penisy | Seks | 2 | |
![]() |
W jakiej pozycji najbardziej lubicie się masturbować? | Masturbacja | 114 | |
A | W jakiej pozycji się ostatnio kochaliście? :) | Kamasutra | 168 | |
I | W jakiej pozycji można robić minetkę? | Pieszczoty | 38 |