Zaczynamy od pieszczot, później wskakuje na jeźdźca, ja bawię się jej cyckami. Najczęściej żona dochodzi wpierw na odwróconego jeźdźca, a później wspólnie na pieska
Tak z ciekawości zapytam, preferujecie jedną pozycję czy co chwilę zmieniacie? Powiedzmy po finale, zasypiacie czy interesujecie się, czy przypadkiem nie czas na następne części...?
W ubiegłą sobotę na tylnym siedzeniu auta zastępczego Seata Ibiza. Ogólnie bardzo ciasno było, i niewygodnie. Pomimo wielu prób jedyna w miarę wygodna okazała się partnerka na plecach z mocno zawartymi nogami do sufitu. Ogólnie nie polecam tego auta do igraszek seksualnych
Nasze Walentynki: leniwie na boku, na misjonarza, na jeźdźca i finał od tyłu. Później jeszcze zdecydowaliśmy się na 69. Johnny Walker nami zakręcił... ; )
Ostatnio wiązałem ręce, płaską taśmą... przerzuciłem ją przez oczko w suficie i z pozycji pieska wyciągnąłem partnerkę w stronę sufitu, dalej wypinała pupę... było nietypowo i dostarczyło mi to nieprzeciętnej rozkoszy
Tak z ciekawości zapytam, preferujecie jedną pozycję czy co chwilę zmieniacie? Powiedzmy po finale, zasypiacie czy interesujecie się, czy przypadkiem nie czas na następne części...?
Witam mam pytanie glownie do pan mianowicie moja partnera odczuwa lekki bol podczas pozycji na pieska co o tym myslicie ??dodam ze to moja ulubiona pozycja , miala ktoras z was podoby problem??
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.