Uwielbiam jak moja żona chodzi bez stanika Mieliśmy dwie fajne sytuacje Raz na wakacjach jak chodziła bez stanika. Fakt, że ma całkiem kształtne i duże piersi (miseczka D). To i dekolt to samo w sobie zwracało wzrok mężczyzn. Jednak jeszcze jak zaczął padać letni deszcz to sutki dość mocno prześwitywały. Prawie żadnemu facetowi to nie umknęło. Seks po powrocie do miejsca naszego zamieszkania był cudowny. Zaznaczam, że to były nasze początki i jeszcze sprawdzałem ile moja na ten czas narzeczona jest w stanie sobie pozwolić. Drugi raz przełamała lody jak pojechaliśmy na termy. Najpierw spędzaliśmy czas na normalnych basenach. Później jej powiedziałem, że pójdziemy na strefę saun. Podczas wchodzenia dowiedziała się, że to strefa naked Rozebraliśmy się i poszliśmy korzystać z saun. Na początku była nie śmiała. Później ją rozkręciło. Weszliśmy do męskiego prysznica i braliśmy prysznic. Jako, że to kobieta pięknych kobiecych kształtów. Z szerokimi biodrami oraz dużym obfitym biustem prezentowała się bardzo okazale. Wszedł starszy Pan pod prysznic i bardzo się speszył. Ja nawet nie zwróciłem uwagi, ale ona mi późnej powiedziała, że Panu stanął na jej widok. Po tym wszystkim wróciliśmy do pokoju i uprawialiśmy seks. Od w tedy rozkręciły się nasze fantazje na temat trójkątów. Powiedziała mi później podczas seksu, że chciałaby..... to zachowam dla siebie Polecam na początek każdemu Panu co chce rozkręcić swoją kobietę do większych układów jak 1+1. Generalnie to początek więc może jeszcze nie tak dużo, ale od tamtego czasu często fantazjujemy o większym gronie, ona sama zaproponowała wyjście do swingers clubu....