Czy ktoś z Was planuje sex w święta? Może to ma być prezent dla męża/żony?
Przecież to grzech i można oślepnąć tak samo jak od masturbacji....Czy ktoś z Was planuje sex w święta? Może to ma być prezent dla męża/żony?
Psa na zewnątrz, sernik zeżreć cały przed nocą udanej stosunkowo nocyNie zauważyłam, żeby w święta sex smakował jakoś inaczej czy bardziej światecznie.Chyba nie mam w planach.Myśl o serniku w lodówce za bardzo mnie zawsze rozprasza. A w Wigilię to już w ogóle obowiązkowy celibat -boję się, że mój pies przemówi o północy i powie:"weź pańcia daj se spokój z tym sexem i chodź na spacer"..
To zależy - od tego kto ile ma roboty jak trzeba ogarnąć 3 piętra i zrobić obiadokolację z 50 dań to może się nie chcieć ale jak ktoś wchodzi na zrobione (jak ja) to nic tylko się …Czy ktoś z Was planuje sex w święta? Może to ma być prezent dla męża/żony?
Obierać sernikiemwchodzi
Obzerac sernikiem, by mieć co spalaćTo zależy - od tego kto ile ma roboty jak trzeba ogarnąć 3 piętra i zrobić obiadokolację z 50 dań to może się nie chcieć ale jak ktoś wchodzi na zrobione (jak ja) to nic tylko się …
Oł yes chociaż ja osobiście jestem za stosownym rozpoczęciem dnia, żeby przypadkiem zmęczenie lub rodzina w każdym pokoju w domu w tym okresie, nie zmieniła planówObzerac sernikiem, by mieć co spalać
Ja za to daję w święta na lewo i prawo, zwłaszcza widok szopki i trzech mędrców mnie tak nakręca, ale z tym psem, to mi dałaś do myślenia, glupio byłoby usyszeć "Pańcia nie drzyj sie tak ja mam uszy"Nie zauważyłam, żeby w święta sex smakował jakoś inaczej czy bardziej światecznie.Chyba nie mam w planach.Myśl o serniku w lodówce za bardzo mnie zawsze rozprasza. A w Wigilię to już w ogóle obowiązkowy celibat -boję się, że mój pies przemówi o północy i powie:"weź pańcia daj se spokój z tym sexem i chodź na spacer"..
Psiarz psiarza zawsze zrozumie .z tym psem, to mi dałaś do myślenia, glupio byłoby usyszeć "Pańcia nie drzyj sie tak ja mam uszy"
Rozumiem.....po prostu kręcą Cię wysoko urodzeni panowie z Arabii Ale lecisz bardziej na to złoto, mirrę czy na kadzidło?Ja za to daję w święta na lewo i prawo, zwłaszcza widok szopki i trzech mędrców mnie tak nakręca
Czasy sie zmieniaja, a kobiety niePsiarz psiarza zawsze zrozumie .
Rozumiem.....po prostu kręcą Cię wysoko urodzeni panowie z Arabii Ale lecisz bardziej na to złoto, mirrę czy na kadzidło?
@Lukasz_88 ,nie czuj się poszkodowany. Królowa Jordanii jest piękna a i na dary jakieś też ją zapewne stać .A faceci się niby zmieniają?
Nie, to wszystko mam, ale wyobrażam sobie, ze to Lawrence z Arabii, Ahmed z Trzynastego Wojownika i Ras Al Ghul (nie wiem czy to Arab, ale co tam to LiamAle lecisz bardziej na to złoto, mirrę czy na kadzidło?
Kobieto..... sałatkę robię..... polską, tradycyjną, jarzynową a przez Ciebie aż mnie kusi, żeby jakieś harrisy dodać czy innego zataru .Nie, to wszystko mam, ale wyobrażam sobie, ze to Lawrence z Arabii, Ahmed z Trzynastego Wojownika i Ras Al Ghul (nie wiem czy to Arab, ale co tam to Liam
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Y | Ankieta - jak często uprawiacie sex? | Seks | 3 | |
O | Jak długo uprawiacie seks | Porady seksualne | 34 | |
A | Jak często uprawiacie seks? | Seks | 65 | |
N | Ile razy pod rząd uprawiacie seks? | Seks | 59 | |
P | Jak często uprawiacie seks i gdzie? | Seks | 25 |