• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Układanka

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Relacje międzyludzkie mają charakter transakcyjny.
Maxis nie miał możliwości stworzenia relacji romantycznej, gdyż kobietom nic do zaoferowania nie miał.
Hm...Jesteś niezły w pseudonaukowych lub naukowych jak reszta, cytatach. Natomiast nie doceniasz/cie kobiecej kreatywności ;) :p
Nawet tu nasze lwice i tym podobne drapieżnice mają fanatazję bycia Matką Teresą. A co, jeżeli jest to zakodowana potrzeba. Wszystkie kalkulacje biora w łeb:ROFLMAO: I to mnie najbardziej cieszy

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Hm...Jesteś niezły w pseudonaukowych lub naukowych jak reszta, cytatach.
Pigularstwo ma swoje groteskowe strony polityczno-religijne, ale warto i pigularzy wysłuchać.
Natomiast nie doceniasz/cie kobiecej kreatywności
Żadna kreatywność nie sprawi, że maxis będzie kobiecie potrzebny. Nic kobietom nie miał do zaoferowania (na polu seksualnym). Jakby miał, to nie byłby samotny.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Pigularstwo ma swoje groteskowe strony polityczno-religijne, ale warto i pigularzy wysłuchać.

Żadna kreatywność nie sprawi że maxis będzie kobiecie potrzebny. Nic kobietom do zaoferowania nie miał. Jakby miał, to nie byłby samotny.
Tylko kobieta decyduje o tym co jest jej potrzebne. Ona nie patrzy na wyliczenia i statystyki. No chyba, że Magi:unsure:;)

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Relacje międzyludzkie mają charakter transakcyjny.
W tym miejscu przyznaję Ci rację. Przyłapałeś mnie na niepoprawnym doborze słów. Miałem w myślach charakter finansowy / twardej kalkulacji.

Oczywiście, że każda relacja jest transakcją.
- Mężczyzna może dawać kobiecie poczucie bezpieczeństwa, stabilizację emocjonalną w chwilach, gdy emocje nią miotają (choć kilka kobiet narzekało mi na emocjonalność/niestabilność ich partnerów), wsparcie fizyczne.
- Kobieta natomiast mężczyźnie może dać wsparcie dobrym słowem, ciepło czy bliskość.

Mimo to relacje międzyludzkie, patrząc na miażdżącą większość znajomych par i dziewczyn z którym się spotykałem, nie jest zainteresowana transakcyjnością w rozumieniu finansowym.

Maxis nie miał możliwości stworzenia relacji romantycznej, gdyż kobietom nic do zaoferowania nie miał.
Miałby możliwość, gdyby chciało mu się zwiększyć swoją wartość niematerialną. Niestety poszedł łatwiejszą drogą, która w bliższej lub dalszej przyszłości zakończy się urwiskiem. Życzę mu, by zawczasu zawrócił i uratował swoją psychikę (choć nie sądzę by uwierzył w szczerość tych słów z mojej strony).

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Żadna kreatywność nie sprawi, że maxis będzie kobiecie potrzebny. Nic kobietom nie miał do zaoferowania (na polu seksualnym). Jakby miał, to nie byłby samotny.
Wydaje się, że trafiłeś w punkt stwierdzająć "nie miał do zaoferowania (na polu seksualnym)". Skoro patrzył na kobiety tylko przez pryzmat seksu, to nic dziwnego, że żadna nie była nim zainteresowana. Kobiety w większości nie poszukują mężczyzn do seksu. Poszukują mężczyzn do relacji, a seks jest tylko dodatkiem, Czubkiem, a przynajmniej jedną z górnych części takiej... związkowej piramidy Maslowa.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Kurde, ale mi zaimponowaliście. Kobiety rozpracowane:unsure:
Chyba nie możecie się od nich odgonic z taką wiedzą, tylko zazdrościć:)
Na czacie kazali mi sie tego uczyć, ale ja wolę pozyc. Jakoś mi idzie bez tych nauk;):ROFLMAO:

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Wydaje się, że trafiłeś w punkt stwierdzająć "nie miał do zaoferowania (na polu seksualnym)". Skoro patrzył na kobiety tylko przez pryzmat seksu, to nic dziwnego, że żadna nie była nim zainteresowana. Kobiety w większości nie poszukują mężczyzn do seksu. Poszukują mężczyzn do relacji, a seks jest tylko dodatkiem, Czubkiem, a przynajmniej jedną z górnych części takiej... związkowej piramidy Maslowa.
Dodaj do tego, że mnóstwo facetów chce tworzyć relacje oparte tylko na seksie - bez przyjaźni, lubienia, szacunku, planów na przyszłość, wierności - i mamy to co mamy. Kobiety wolą hodować kota niż być w związku "z byle kim", co w praktyce oznacza: być w związku z kimś, kto traktuje je jak byle co.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Dodaj do tego, że mnóstwo facetów chce tworzyć relacje oparte tylko na seksie - bez przyjaźni, lubienia, szacunku, planów na przyszłość, wierności - i mamy to co mamy. Kobiety wolą hodować kota niż być w związku "z byle kim", co w praktyce oznacza: być w związku z kimś, kto traktuje je jak byle co.
To też od wielu z Was - kobiet niejednokrotnie usłyszałem... najsmutniejsze jednak jest, że wiele par mówi sobie "kocham", gdy nawet jeszcze się nie lubią, a poprzez słowa "kocham Cię" mówią "podobasz mi się i chcę z Tobą być, ale tylko do czasu, aż mi się nie znudzisz".

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry