• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Układanka

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Nie sądziłam, że to jeszcze powiem na tym forum, ale jestem wybitnie ciekawa jaki przedział wielkości kutasa ma autor. Sądzę, że seksuolodzy mogą pomóc w temacie obsesji na temat wielkości kutasów.

Do tematu.
Moje ulubione dildo ma 14cm, średnicę 3,6cm, jest w pięknych, pastelowych kolorach, lekko wygięte. Mam nawet takie 2 podobne. Posiadam też dużo większe, nawet byłam ciekawa jak analnie to będzie, ale poza długim okresem rozgrzewkowym nie było lepszych doznań. Zostało zamknięte w mojej sex walizce i świat o nim zapomniał.
Dlatego z tego menu dildosów (nie traktuję mężczyzn jako chodzące kutasy) wybieram 3 x przedział środkowy. A i mniejsze też by było ok 👌

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Ale tutaj to tylko Ty nie rozumiesz, że seks nie sprowadza się do wielkości przyrodzenia.
Ale ja nie twierdzę, że się sprowadza.

Kurde....Inaczej.....Powiedzmy, że jesteś w swingers clubie i idziesz na gang Bang. Nie znasz facetów. Wszyscy są w maskach i pelerynach albo w lateksie. Zaraz będą Cię bzykać. Jaki układ penisów wybierasz znając swoje preferencje?

Kumasz?

Kobieta

LaVolpe

Seks Praktykant
Kurde....Inaczej.....Powiedzmy, że jesteś w swingers clubie i idziesz na gang Bang. Nie znasz facetów. Wszyscy są w maskach i pelerynach albo w lateksie. Zaraz będą Cię bzykać. Jaki układ penisów wybierasz znając swoje preferencje?

Kumasz?
Wbrew pozorom jestem całkiem mądra, kumam. Wybiorę postawniejszego pana, który będzie sprawiał wrażenie męskiego, stojącego pewnie. Bez brzucha.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Do Twojego tematu też warto dodać, jakiej grubości są

Grubość ma więcej znaczenia niż długość
No i wreszcie coś konkretnego i merytorycznego napisałeś. Dobre pytanie.
Nigdzie nie widziałem danych co do grubości penisa. Nawet nie czytałem wypowiedzi kobiet, które podają jakieś swoje preferencje co do tego wymiaru wielkości.
Co proponujesz? 😁

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Wbrew pozorom jestem całkiem mądra, kumam. Wybiorę postawniejszego pana, który będzie sprawiał wrażenie męskiego, stojącego pewnie. Bez brzucha.
Haha..Dobrze....Idzie jak po grudzień, ale powoli zmierzamy do celu.
Czyli wybierasz 1 z dużym....Ale w każdą dziurkę?
Tylko 1 wybierasz? Co z pozostałymi dwoma?

Mężczyzna

Manipulator

Podrywacz
No i wreszcie coś konkretnego i merytorycznego napisałeś. Dobre pytanie.
Nigdzie nie widziałem danych co do grubości penisa. Nawet nie czytałem wypowiedzi kobiet, które podają jakieś swoje preferencje co do tego wymiaru wielkości.
Co proponujesz? 😁
Chcesz znać moje zdanie?

Jestem przekonany, że samymi słowami, swoim byciem, gestami, ruchami, spojrzeniami, charyzmą sprawię, że kobieta będzie bardziej pragnąć mnie niż Ciebie wraz z Twoimi 9 kolegami z pierwszego postu

Dodatkowo bardziej zmoczę słowami, nie dotykając jeszcze, nie wspominając już zupełnie o kutasie, który będzie wisienką na torcie dla zaintrygowanej kobiety

• Like
Reactions: Aya
Kobieta

Sailor Moon

Erotoman
Mając do wyboru:
1. Przygłupa lub faceta odrażającego z wyglądu (do 5/10) z dużym lub średnim penisem
2. Faceta inteligentnego i przeciętnego/przystojnego z małym penisem
Wybiorę zawsze tego drugiego. Analogicznie - mając do wyboru:
2. Faceta z dużym lub średnim penisem z intelektem i nieodpychającego wyglądem
1. Przygłupa i odrażającego z wyglądu z małym penisem
Wybiorę zawsze tego pierwszego.

Kobieta

LaVolpe

Seks Praktykant
Haha..Dobrze....Idzie jak po grudzień, ale powoli zmierzamy do celu.
Jakbyś dobrze opisywał zaczynane wątki, to już dawno by było po dyskusji, a że jest ciekawsza niż temat kurdupli, to jesteśmy tu gdzie jesteśmy.
Czyli wybierasz 1 z dużym....Ale w każdą dziurkę?
Tylko 1 wybierasz? Co z pozostałymi dwoma?
W życiu, poproszę przedział średni, do ust może nawet lepiej mniejszego, można się jeszcze bardziej popisywać umiejętnościami.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Chcesz znać moje zdanie?

Jestem przekonany, że samymi słowami, swoim byciem, gestami, ruchami, spojrzeniami, charyzmą sprawię, że kobieta będzie bardziej pragnąć mnie niż Ciebie wraz z Twoimi 9 kolegami z pierwszego postu

Dodatkowo bardziej zmoczę słowami, nie dotykając jeszcze, nie wspominając już zupełnie o kutasie, który będzie wisienką na torcie dla zaintrygowanej kobiety
Dobrze Casanovo....A może bardziej Don Juanie 😁
Tylko zauważ, że ja tu wcale z Tobą o nic ani o nikogo nie konkuruję. Ja się tu bawię, a ty chyba za bardzo ściskasz pośladki. Po co? Nie wiem. Wyluzuj. Wygrałeś. Jesteś the Best. 😉

Mężczyzna

Manipulator

Podrywacz
Dobrze Casanovo....A może bardziej Don Juanie 😁
Tylko zauważ, że ja tu wcale z Tobą o nic ani o nikogo nie konkuruję. Ja się tu bawię, a ty chyba za bardzo ściskasz pośladki. Po co? Nie wiem. Wyluzuj. Wygrałeś. Jesteś the Best. 😉
Chciałem Ci po prostu przybliżyć, że penis, zwłaszcza sama jego długość - bo nie wspominasz o choćby grubości, nie mówiąc już o kształcie, zakrzywieniu, nie jest sam w sobie miarą atrakcyjności i pożądania

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Jakbyś dobrze opisywał zaczynane wątki, to już dawno by było po dyskusji, a że jest ciekawsza niż temat kurdupli, to jesteśmy tu gdzie jesteśmy.
Hehe... Myślisz, że by bylo już po ? Każda kobieta może podać inny układ klocków 😁😉
W życiu, poproszę przedział średni, do ust może nawet lepiej mniejszego, można się jeszcze bardziej popisywać umiejętnościami.
Hehe....ok.... No i co? Nie można było tak od razu? 😁😉 Wy kobiety naprawdę lubicie komplikować sobie życie 😁😉

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry