Nie, ale jak chcesz, to dla Ciebie mogą być dildaCzyli pytasz o dildo.
Nie, ale jak chcesz, to dla Ciebie mogą być dildaCzyli pytasz o dildo.
Ale ja nie twierdzę, że się sprowadza.Ale tutaj to tylko Ty nie rozumiesz, że seks nie sprowadza się do wielkości przyrodzenia.
Do Twojego tematu też warto dodać, jakiej grubości sąKurde...czasem jednak bywasz zabawny![]()
Dostałam niedawno fotki z dedykacją w dziale z bakłażanami.Ciekawe, że akurat on ci przyszedł teraz do głowy![]()
Haha...No i kur....brawo za odwagę@Marcin 43 będę odważna i odpowiem na twoje pytanie. ,,Wypróbuję" każdego, a dopiero później zadecyduję.
Ten twój avek uwodziDostałam niedawno fotki z dedykacją w dziale z bakłażanami.
Wbrew pozorom jestem całkiem mądra, kumam. Wybiorę postawniejszego pana, który będzie sprawiał wrażenie męskiego, stojącego pewnie. Bez brzucha.Kurde....Inaczej.....Powiedzmy, że jesteś w swingers clubie i idziesz na gang Bang. Nie znasz facetów. Wszyscy są w maskach i pelerynach albo w lateksie. Zaraz będą Cię bzykać. Jaki układ penisów wybierasz znając swoje preferencje?
Kumasz?
No i wreszcie coś konkretnego i merytorycznego napisałeś. Dobre pytanie.Do Twojego tematu też warto dodać, jakiej grubości są
Grubość ma więcej znaczenia niż długość
Pastelowe najładniejszeMoje ulubione dildo ma 14cm, średnicę 3,6cm, jest w pięknych, pastelowych kolorach, lekko wygięte.
Haha..Dobrze....Idzie jak po grudzień, ale powoli zmierzamy do celu.Wbrew pozorom jestem całkiem mądra, kumam. Wybiorę postawniejszego pana, który będzie sprawiał wrażenie męskiego, stojącego pewnie. Bez brzucha.
Chcesz znać moje zdanie?No i wreszcie coś konkretnego i merytorycznego napisałeś. Dobre pytanie.
Nigdzie nie widziałem danych co do grubości penisa. Nawet nie czytałem wypowiedzi kobiet, które podają jakieś swoje preferencje co do tego wymiaru wielkości.
Co proponujesz?![]()
Jakbyś dobrze opisywał zaczynane wątki, to już dawno by było po dyskusji, a że jest ciekawsza niż temat kurdupli, to jesteśmy tu gdzie jesteśmy.Haha..Dobrze....Idzie jak po grudzień, ale powoli zmierzamy do celu.
W życiu, poproszę przedział średni, do ust może nawet lepiej mniejszego, można się jeszcze bardziej popisywać umiejętnościami.Czyli wybierasz 1 z dużym....Ale w każdą dziurkę?
Tylko 1 wybierasz? Co z pozostałymi dwoma?
Dobrze Casanovo....A może bardziej Don JuanieChcesz znać moje zdanie?
Jestem przekonany, że samymi słowami, swoim byciem, gestami, ruchami, spojrzeniami, charyzmą sprawię, że kobieta będzie bardziej pragnąć mnie niż Ciebie wraz z Twoimi 9 kolegami z pierwszego postu
Dodatkowo bardziej zmoczę słowami, nie dotykając jeszcze, nie wspominając już zupełnie o kutasie, który będzie wisienką na torcie dla zaintrygowanej kobiety
Chciałem Ci po prostu przybliżyć, że penis, zwłaszcza sama jego długość - bo nie wspominasz o choćby grubości, nie mówiąc już o kształcie, zakrzywieniu, nie jest sam w sobie miarą atrakcyjności i pożądaniaDobrze Casanovo....A może bardziej Don Juanie
Tylko zauważ, że ja tu wcale z Tobą o nic ani o nikogo nie konkuruję. Ja się tu bawię, a ty chyba za bardzo ściskasz pośladki. Po co? Nie wiem. Wyluzuj. Wygrałeś. Jesteś the Best.![]()
Hehe... Myślisz, że by bylo już po ? Każda kobieta może podać inny układ klockówJakbyś dobrze opisywał zaczynane wątki, to już dawno by było po dyskusji, a że jest ciekawsza niż temat kurdupli, to jesteśmy tu gdzie jesteśmy.
Hehe....ok.... No i co? Nie można było tak od razu?W życiu, poproszę przedział średni, do ust może nawet lepiej mniejszego, można się jeszcze bardziej popisywać umiejętnościami.