• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Twardawe, żołtawe "blaszki" na sutkach

Status
Zamknięty.

odmieniony

Cichy Podglądacz
Witajcie!

Mam taki problem. Zauważyłem u swojej dziewczyny na sutkach takie dziwne coś...
Takie jakby twardawe, żołtawe "blaszki", nie wiem jak to określić.
Była jakiś czas temu u lekarza i przy okazji to też widział ale nic nie mówił.
Jej to nie dokucza.
Nie wiem czy to jest z tym związane, ale smak Jej piersi jest może troszkę gorzkawy...Może to poprostu smak Jej potu? To normalne??
Mój pierwszy kontakt z kobiecymi piersiami tak na żywo wiec się martwi!

Może jakś z Was też coś takiego miała/ma lub wie co to jest??

Czekam na pomoc!
Pozdrawiam

ted

Biegły Uwodziciel
Jesli zwrocila lekarzowi na to uwage a on nic nie mowil to chyba nie powinno byc prolemu, a co do smaku to moze zeczywiscie jest pot, chociaz szczerze mowiac nie spotkalem sie z czyms podobnym. Smak piersi czy sutkow jest raczej taki sam jak smak skory na brzuchu udach badz w innych miejscach.

Ewelina19

Cichy Podglądacz
jesli na badaniu lekarz nei stwierdził zadnych nieprawidłowości to nie ma sie czym martwic pewnie taka ich uroda.kobiece piersi mają rózne kształty i tak samo jest z wygladem brodawek a jesli chodzi o smak to pewnie to był pot.

zerg6

Cichy Podglądacz
o takim przypadku slysze pierwszy raz ale jezeli smak , moze i zapach piersi jest inny albo jakis specyficzny to sprawdz czy twoja dziewczyna dba o siebie i czy utrzymoje higiene na odpowiednim poziomie .

Na punkcie dbania o cialo mam pierdol.. wiec jeszcze nigdy mi sie nie zdazyl jakis ZONK . Nawet jak podczas wspolzycia lal sie z nas pot to byl przesiakniety perfumami :)

SETH

Podrywacz
Ja już wolę naturalny zapach mojej Kobietki niż zapach perfum. A może to dlatego, że moja Kasia pachnie jak Kwiatuszek.. ? :wink:

Yossarian

Biegły Uwodziciel
zerg6 napisał:
o takim przypadku slysze pierwszy raz ale jezeli smak , moze i zapach piersi jest inny albo jakis specyficzny to sprawdz czy twoja dziewczyna dba o siebie i czy utrzymoje higiene na odpowiednim poziomie .

Na punkcie dbania o cialo mam pierdol.. wiec jeszcze nigdy mi sie nie zdazyl jakis ZONK . Nawet jak podczas wspolzycia lal sie z nas pot to byl przesiakniety perfumami :)

Metro? :p

zerg6

Cichy Podglądacz
No baaaa :)
Pewnie ze Metro !!!!
To jest dla mnie sposob na zycie no i kobietom to pasuje :D trtoszke siłki , ciupke solarium i gitara gra !! Kobiety to kochaja !! :) ale wszystko z umiarem .
Co do tych piersi to powiem szczeze .ze mogl bym sie zaskoczyc jak by moja miala cos takiego i jeszcze jak by dziwnie smakowalo .. sorki ale fee

zerg6

Cichy Podglądacz
SETH , albo olejkiem nawilzajacym !!! :) nie koniecznie perfumami , takie mleczko albo olejek bardzo dlugo nadaje skorze przyjemny zapach no i ja odmładza oczywiscie :)
Kocham całowac takie sliczne zadbane cialo ummmmm mrau mrau ! :)

kasiulla

Biegły Uwodziciel
...kobietom to pasuje? Może napisz, że niektórym kobietom to pasuje, bo jesli kobietom to pasuje, to ja się kobietą nie czuję.

Facet i solarium? okropność.. (sorrki zerg6.. ale to moje zdanie...)

mieszanka faceta z solarium jest fee a nie piersi kobiety...

zerg6

Cichy Podglądacz
Kasiulenko napisalem ze wszystko z umiarem i tez nie napisalem ze wszystkim kobietom !!!! :p
Ja sie czuje duzo lepiej jak jestem delikatnie zarumieniony a nie blady jak sciana . CHodze na solarium raz na 2 tygodnie max po 10 min . Zwykle po 8 . Moge tez powiedziec ze w tym towarzystwie w ktorym sie obracam Panuje taka atmosfera Metro i kobiety te luba takich meszczyzn .:)

kasiulla

Biegły Uwodziciel
no spoko :) W moim towarzystwie facet jest facetem, gra w nogę, nosi zwykłe, normalne ciuchy i wygląda w pełni naturalnie- wiec pewnie dlatego nie potrafię zrozumieć metro :p

rose

Biegły Uwodziciel
facet i solarium.. a feeee.. takie adonisy nigdy mi sie nie podobaly.. dla mnie troszke żałośnie wygląda taki gosciu.. ale to tylko moje osobiste zdanie.. :)

rose

Biegły Uwodziciel
metro to facet przesadnie dbający o siebie.. solarka..kosmetyczka...itp itd jak dla mnie tzw gej... 8)

zerg6

Cichy Podglądacz
Hahah GEJ ??? Rose prosze cie !!!

Nie myl Homoseksualistow z metroseksualistami a to jest naprawde wielka roznica ...
Dziwne troche to , nie sprawia ci przyjemnosci kiedy facet jest zawsze zadbany , pachnacy , czysciutki ???
Ja sobie nie wyobrazam dziewczyny ktora umyje sie raz na 2 dni nawet lubie jak sie kompie 2 razy na dzien , o kazdej poze pachnaca , czysta sama roskosz .

kasiulla

Biegły Uwodziciel
metroseksualista to facet z XXI wieku. Na maxa zadbany, chodzi na solarium, modnie sie ubiera, interesuje się modą, wyglądem, kosmetykami, pielęggnacją ciała. Chodzi do manikiurzystki, robi sobie maseczki, a czasem nawet maluje paznokcie, chodzi do fryzjera- farbuje sie, modeluje włosy... Ale jest heteroseksualistą. To taki pizduś (sorrki, ale u nas się tak mówi :) ) wcackany, wymuskany, wypachniony. Obecnie na czasie. Aha i stanowczo nie można go nazwać gejem.
Niektórzy ludzie nazywają metroseksualistę- bardzo zadbany mężczyzna.
A niektórzy- pizduś, pedał....

Szarka

Erotoman
rozumiem, i bardzo dziękuję za wyjaśnienie :) cóż nie w moim typie ale jakże byłoby nudno gdybyśmy wszyscy byli tacy sami, a tak przynajmniej dowiemy się czegoś o różnych gustach i guscikach- chociaż niby o tym się nie mówi ;)

ja tam wolę dwudniowy zarost, zdarte dżinsy, glany i długie włosy mojego mena :D

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry