• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Twardawe, żołtawe "blaszki" na sutkach

Status
Zamknięty.

Yossarian

Biegły Uwodziciel
Ja uważam że facet powinien być zadbany - czyli raczej niezbyt zarośniety, wysportowany ale tak bez przesady - naturalnie a nie tylko przez siłke (fuj),fajna fryzurka, TROSZKE solarki w zimie bo głupio jak papier wyglądać a w lecie to mamy naturalne słonko, oczywiście teoretycznie bo w praktyce to różnie w naszym kraju bywa, ale ma być ocieplenie klimatu więc w tym nadzieja leży że będzie git w wakacje :) Ale minikiur, maseczki i reszta to jush troche za dużo, ale co kto lubi i na co mu starczy kasy :)

kasiulla

Biegły Uwodziciel
ja tam wolę dwudniowy zarost, zdarte dżinsy, glany i długie włosy mojego mena

Ah.. też to kocham ;) Co prawda mój men 8) ma króciuteńkie włosy, ale to w niczym nie przeszkadza. Ja tam nawet lubię jak się spoci po jeździe na rowerze prosto do mnie. Nie musi być czysciutki, wymuskany i super pachnący. I zdarte dżinsy są najlepsze na świecie ;)

Ja zwróciłam uwagę na mojego chłopaka właśnie dlatego, ze tak wyglądał- zwykły t-shirt, krótkie spodenki i trampki- no i rower- jego wielka pasja. (wrzesień) Przynajmniej jest inny od wszystkich tych solarkowanych, nażelowanych, przypakowanych, wymuskanych.. hehe :)

Yossarian

Biegły Uwodziciel
No co, about metrosexualnych to temat jest bardzo na czasie a jakby co to moderator może chyba poprzekładać posty ewentualnie i zrobić porządeczek :)

kasiulla

Biegły Uwodziciel
no to groźny Koszałku zastanów się dobrze czy mamy pisać offtopy czy zakładać nowe tematy- w obydwu przypadkach się wściekasz.

A żeby nie drażnić Koszałka to dopiszę coś na temat!

Gdy metroseksualista ma sutki takie jak dziewczyna Odmienionego albo i inne, to nadal nie jest w moim guście.

rose

Biegły Uwodziciel
zerg 6 nie zapędzaj sie ok?? bo facet czyściutki i pachnący to nie to samo co pizduś plastuś po solarce, z farbowanymi wlosami i najmodniej przycietymi paznokciami u kosmetyczki.. :D :twisted: zniewieściałym chłopcom mowie stanowcze NIE :twisted: tacy mi sie nie podobają i wg są smieszni

zerg6

Cichy Podglądacz
Całkowicie sie zgadzam z Yossarian i kasiula z toba ROse tez ale powiadam iz nie napisalem przeciez o tych pierdolach i napisalem tez ze wszsytko z umiarem , dla mnie paznokcie twarz etc jest spoko ale jak ktos zaczyna sobie usta malowac na lekki czerwien albo depilowac sobie nogi czy tam cos to juz zalatuje mi tu Gejzonkiem :)

P.S ja sie pod pachami tylko gol eheheh

TOpic przerzucony OFF TOPIC !!!! :)

ted

Biegły Uwodziciel
Hmm no dobraja sie gole jedynie na twarzy chociaz i tak tylko policzki i wasy, reszta to broda :p a wlosy niestety scialem :( no ale tak bywa, moze jeszcze zapuszcze :Wink: chociaz podobno wtedy wygladam jak menel, wasy broda w lecie jak zwykle podarte spodnie, uwielbiam te wietrxzzenia :p

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry