Aha, sprytem chcesz wyciągnąć najcenniejsze informacje, no cwany ruch. Ale nic z tego, Marcinie Ty ancymonkuMyślisz, że która z nich byłaby w tym najlepsza?![]()

Aha, sprytem chcesz wyciągnąć najcenniejsze informacje, no cwany ruch. Ale nic z tego, Marcinie Ty ancymonkuMyślisz, że która z nich byłaby w tym najlepsza?![]()
Wiem ale nie powiemAha, sprytem chcesz wyciągnąć najcenniejsze informacje, no cwany ruch. Ale nic z tego, Marcinie Ty ancymonku
Ale ten przecinek przed ale, to mogłeś postawićWiem ale nie powiem![]()
Ogromny ruch jak faje u AfroamerykanówJaki temat nie założyłby @Marcin 43 to tam zawsze ruch w interesie jest,Forumowy Mistrz Marketingu![]()
Wiem ale nie powiem![]()
Ja się domyślam. W oralu, Mości Pewnie, najlepsza byłaby pewnie ta najbardziej wygadanaAha, sprytem chcesz wyciągnąć najcenniejsze informacje, no cwany ruch. Ale nic z tego, Marcinie Ty ancymonku
Nie wierzysz w powiedzenie:Ja się domyślam. W oralu, Mości Pewnie, najlepsza byłaby pewnie ta najbardziej wygadana![]()
No nie, bo wtedy by nie miała jak gadać, trzeba mieć jednak priorytety, szanujmy sięJa się domyślam. W oralu, Mości Pewnie, najlepsza byłaby pewnie ta najbardziej wygadana![]()
A ja myślę, że ty mogłabyś zająć wysokie miejsceNo nie, bo wtedy by nie miała jak gadać, trzeba mieć jednak priorytety, szanujmy się
No ja jakoś super gadatliwa nie jestem, to możeA ja myślę, że ty mogłabyś zająć wysokie miejsce![]()
No ba.... Jak się dziewczynki pojawiają to ruch w interesie też jestJaki temat nie założyłby @Marcin 43 to tam zawsze ruch w interesie jest,Forumowy Mistrz Marketingu![]()
A o co pytał, jeśli można wiedzieć?No ja jakoś super gadatliwa nie jestem, to może
Fun fact: kiedyś trafiłam na typka, co zadawał mi dużo pytań podczas tego jak robiłam mu loda, chyba był niewychowany skoro nie wiedział, że z pełną buzią się nie rozmawia.![]()
Hmmm...To ty gdybyś mówiła z pełną buzią okazałabyś brak wychowania. On rozumiem miał usta puste...No chyba że to było podczas 69No ja jakoś super gadatliwa nie jestem, to może
Fun fact: kiedyś trafiłam na typka, co zadawał mi dużo pytań podczas tego jak robiłam mu loda, chyba był niewychowany skoro nie wiedział, że z pełną buzią się nie rozmawia.![]()
O chłopie, to było z 13-14 lat temu, nie pamiętamA o co pytał, jeśli można wiedzieć?![]()
Nie wierzę, że nie pamiętasz choć jednego ważnego pytaniaO chłopie, to było z 13-14 lat temu, nie pamiętam![]()
Ale co za emocje by byłyHaha... Hmmm...Tylko nie wiem czy to by było takie miarodajne co do umiejętności, bo np jedna zrobiłaby 99% roboty, a ta druga mogłaby już go tylko liznąć i by wygrała![]()
To wymyślił tym swoim rozumkiem…Rany....Jak ty nienawidzisz facetów![]()