• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Turniej

Kobieta

kaami

Biegły Uwodziciel
A ja myślę, że ty mogłabyś zająć wysokie miejsce 😁😉
No ja jakoś super gadatliwa nie jestem, to może 🤣

Fun fact: kiedyś trafiłam na typka, co zadawał mi dużo pytań podczas tego jak robiłam mu loda, chyba był niewychowany skoro nie wiedział, że z pełną buzią się nie rozmawia.🤔

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący

Fun fact: kiedyś trafiłam na typka, co zadawał mi dużo pytań podczas tego jak robiłam mu loda, chyba był niewychowany skoro nie wiedział, że z pełną buzią się nie rozmawia.🤔
A o co pytał, jeśli można wiedzieć? 😁

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący

Hmmm...To ty gdybyś mówiła z pełną buzią okazałabyś brak wychowania. On rozumiem miał usta puste...No chyba że to było podczas 69 😆
A może chciał Cię sprawdzić....Czy trafił nie tylko na zdolną ,ale i wychowaną dziewczynę 😆😉

Kobieta

Bailarina de flamenco

Podrywacz
Może jakaś TV wykorzystałaby pomysł @Marcin 43 i odkurzyła format "Turniej miast"

1968Kazimierz-TM.jpg

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry