• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Trymer do miejsc intymnych

Mężczyzna

turbil

Seks Praktykant
Witam,

Jaki trymer do miejsc intymnych polecacie?
Interesuję mnie konkretny model i uzasadnienie, czemu akurat ten warto kupić?

Dziękuję za rady

Mężczyzna

And

Seks Praktykant
Ale jest bardzo wygodny, szczególnie jak chcesz coś precyzyjnie przyciąć. Operujesz jak zwykłą maszynką z ostrzem i tnie przy samej skórze. Miałem podobny ale firmy Remington to miał za małą moc i często wyrywał włoski. W tym mi się nie zdarzyło.

Mężczyzna

adam515

Cichy Podglądacz
Najpierw używałem Philips Multigroom 5000 z nakładką do golenia ciała. Bardzo prosty w użyciu, ciężko o zacięcie jeśli nie ścigasz plastikowej nakładki. Na plus dodatkowe końcówki do innych zastosowań. Mój uległ awarii po pół roku (przycisk włączania), wymienili mi go na gwarancji.

W czasie gwarancji chciałem spróbować coś innego, kupiłem Philips Oneblade Intimate, coś koło 100 zł zapłaciłem. Po nim ciało jest bardziej gładkie ale wygląda na to, że nienajlepiej radzi sobie z grubszymi włoskami - często nasadka jest przez nie "przyciągana" do ciała i zdarzają się zacięcia.

Obecnie używam raczej Intimate ale gdybym miał wybrać tylko jednego, to kupiłbym raczej Multigrooma przez wszechstronność

Mężczyzna

And

Seks Praktykant
Dlatego pisałem o Oneblade Pro. On nie zacina bo ma mocny silnik. Używam go od dawna i nigdy nie miałem zacięcia. Sa różne nasadki rowniez regulowana

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Seks Praktykant
Ci co golą, to wiedzą, że przy worku trzeba się trochę pomęczyć standardowa metodą, a Philips ogarnia bez problemu

Mężczyzna

jakub915

Seks Praktykant
To ja używam tego zwykłego One Blade i też daje radę. Początkowo używałem tej szaro-seledynowej osłonki, ale z czasem nabrałem wprawy i przestałem ją zakładać. Przy czym teraz już rzadko stosuję - tylko przed laserem. Sprawuje się dobrze i do twarzy i do wacka. https://www.philips.pl/c-p/QP2620_20/oneblade