Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
no dobra, no to przechodzimy do konkretów.
Poproszę,aby osoby chętne na takie spotkanie dały mi znać w prywatnej wiadomości.
Wtedy ustalimy termin i miejsce i atrakcje
Proponuję np. Gdynię- jest tak pośrodku..
I jak myślicie- w jakim miejscu?
Może ktoś zna jakąś fajną knajpkę czy coś w tym stylu:>?
aaaa.. Inżynier, no to teraz już wiem, czemu nie możesz Studiujesz w innym mieście, ot! A myslałam, że udajesz zabieganego- zwracam honor. (to taki mały komentarz do PW od Inżyniera)
Jak chcecie po wakacjach.. Dranie jedne.. A ja to chciałam na przykład w ferie zimowe. Od 17.01 się zaczynają...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.