Dupeczkę masz mega

Dupeczkę masz mega
zgadzam się całkowicie. z chęcią bym zobaczył od przodu.Dupeczkę masz mega
Dzień dobry. Szukam do znajomości, przyjaźni... Choć wątpię bym znalazł... Trans/crossdress, która nie używa narkotyków i choć trochę myśli (o dyskrecji nawet nie wspominam, bo dla mnie to oczywiste). Chętnie osoba dobrze obdarzona przez naturę, mile widziana miłośniczka BDSM w wersji soft (jestem uległy, bi, mam sporo przydatnych zabawek). WYŁĄCZNIE akt lub uni, która pozwoli od czasu do czasu, żebym i ja przebrał się w damskie fatałaszki. O Pani która nie ma nic takim upodobaniom to nawet marzyć przestałem bo takich Kobiet nie ma... Radom, plus szeroko pojęta okolica. Z góry dziękuję za wiadomości obcokrajowcom mieszkającym lub przebywającym w naszym kraju chwilowo, ale ich wiadomości pozostaną bez odpowied
coś chciałbyś konkretnego wiedzieć czy sobie popisać ? Jak coś to śmiało.Z chęcią poznałabym kogoś transnawet aby tylko popisać. Ostatnio kręci mnie ten temat.
Ja też chętnie popiszecoś chciałbyś konkretnego wiedzieć czy sobie popisać ? Jak coś to śmiało.
to nie mów że popiszesz, tylko piszJa też chętnie popisze![]()
Ja z chęcią bym się oddał, doświadczonej, która lubi być tą pierwsząChętnie się z kimś poznam![]()
Zawsze chciałem poznać Pana lubiącego damskie ciuszki,Uwielbiam damskie ciuszki mega mnie to jara kocham chodzić w szpilkach poniczoszkach i nie tylko jeżeli ktoś chciał by mnie poznać zapraszam
Szkoda ze ci nie moge udowodnic jaka jestem obciagara ale wierz mi na slowo jesli mozeszNasłuchałem się jak to niby zwykłe laski nie potrafią porządnie obciągać. Dlatego od jakiegoś czasu szukam Transki / femboya / cd . Potrzebuje dowodów.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Crossdressing - zdjęcia z przebieranek | Seks fotki i filmy | 579 | |
| P | Crossdressing | Fetysze i perwersje | 38 |