Pewnie że sąCzy są na forum panowie lubiący nosić damskie ciuszki albo panie lubiące takich mężczyzn?![]()
Rozumiem, że to jest odpowiedź na pierwszą część pytania. Bo jeżeli chodzi o tę kobiety to ze świecą takich szukać 🫤Pewnie że są![]()
Hehe szczerze mówiąc to jeszcze nie wiem bo jestem tu nowyRozumiem, że to jest odpowiedź na pierwszą część pytania. Bo jeżeli chodzi o tę kobiety to ze świecą takich szukać 🫤
Akurat ta prawidłowość występuje ogólnie, nie tylko na tym forumHehe szczerze mówiąc to jeszcze nie wiem bo jestem tu nowy![]()
Przydałby się ktoś kto oprowadzi po tym forumAkurat ta prawidłowość występuje ogólnie, nie tylko na tym forum![]()
ja chcekto chce miec takiego duzego w dziurce?![]()
Ja teżja chce![]()
Po prostu naloz sobie porzadny makijaz tak abys nie wygladala jak "straszydlo". Nic wyzywajacego. Miej przy sobie oczywiscie prawo jazdy i inne dokumenty i jesli nie wyczynisz nic glupiego na drodze to nikt cie nie zatrzyma. Policja nie ma nic do tego ze jestes trans. Tak jest przynajmniej w UK.Mam pytanie do znawców tematu:
Pod koniec miesiąca wybieram się w kobiecym przebraniu na zamkniętą imprezę. Na imprezę muszę dojechać samochodem i tu rodzi się problem czy w razie policyjnej kontroli nie narobię sobie kłopotów . Jakie są wasze doświadczenia w tym temacie?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Crossdressing - zdjęcia z przebieranek | Seks fotki i filmy | 485 | |
P | Crossdressing | Fetysze i perwersje | 37 |