• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

To nie jest stroną do sex randek i spotkań

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Ja osobiście nikogo nie zaczepiam i nikomu prv nie wysyłam.
Swoja drogą kobiety tez powinne mieć inicjatywę i do chłopaków zagadywać, w końcu są równo uprawnienia co do wysyłania kutasów .
Przecież kobiety też zagadują tu mężczyzn.
Załóżcie temat na forum nie wysyłajcie kutasów bo śą brzydkie czy cos w tym stylu.
Są tematy w stylu „czego oczekujemy od mężczyzn na sexforum” i tam jest sporo wypowiedzi.

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz
Ja osobiście nikogo nie zaczepiam i nikomu prv nie wysyłam.
Swoja drogą kobiety tez powinne mieć inicjatywę i do chłopaków zagadywać, w końcu są równo uprawnienia co do wysyłania kutasów . Załóżcie temat na forum nie wysyłajcie kutasów bo śą brzydkie czy cos w tym stylu.
Albo jesteś taki grzeczny,albo masz 15 lat.
Kobiety tutaj nie muszą wysyłać privow żeby zagadać mężczyznę, masz wiele dyskusji na forum.
😉

Mężczyzna

Metalhorsie

Seks Praktykant
Kobiety raczej maja odwrotnie do facetow. Bo zahaczaja je faceci i pytaja o rozne powalone rzeczy. Mnie babki nie zaczepiaja, co jakis czas mam wiadomosc, ale zawsze od facetow🤣🤣🤣

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Kobiety tutaj nie muszą wysyłać privow żeby zagadać mężczyznę, masz wiele dyskusji na forum.
😉
Ale wysyłają i nie mówię tylko o sobie, ale i o znajomych z forum.

Bo tak to już jest, że jak ktoś nam się podoba to najczęściej wcale do nas nie pisze i trzeba wziąć sprawy w swoje ręce ;)

Mężczyzna

HunTer

Podrywacz
To prawda, Ci co nam się podobają to wcale nie są zainteresowani nami 🤔.
Myślę że każdy, przynajmniej czas od czasu, ma ochotę na flirt, tylko nieraz ciężko wyczuć ten moment.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
To prawda, Ci co nam się podobają to wcale nie są zainteresowani nami 🤔.
Myślę że każdy, przynajmniej czas od czasu, ma ochotę na flirt, tylko nieraz ciężko wyczuć ten moment.
Ale to chyba nawet lepiej działa, kobiety też lubią polować ;)

Czyli bierzesz w swoje ręce? Hmm bardzo ciekawe,bardzo.
I co dalej?
😉
Tak, ale nie tylko ja. Ja miałam to szczęście, że trafiłam w 10tkę jak zagadałam. Kilka razy się zdarzyło napisać pierwszej, mam teraz z tego dwóch bardzo bliskich znajomych, a także partnera ❤️ .
Warto czasem samej zagadać ;)

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
W sumie do mnie na forum same z siebie dwie dziewczyny się odezwały, po jakichś moich postach 🧐 i raz było tak, że jedna napisała do mnie sama po przerwie 😁
Pozdrawiam dziewczyny serdecznie 😁❤️
Ale zdecydowanie częściej sam raczej się odzywałem 😅 i nie zawsze z odpowiedzią niestety 😔 chociaż pewnie to zrozumiałe 🤷
I też do mnie paru facetów pisało i bankowo co najmniej jeden bot xD

Kobieta

Saanvi

Dominujący
W sumie do mnie na forum same z siebie dwie dziewczyny się odezwały, po jakichś moich postach 🧐 i raz było tak, że jedna napisała do mnie sama po przerwie 😁
Pozdrawiam dziewczyny serdecznie 😁❤️
Ale zdecydowanie częściej sam raczej się odzywałem 😅 i nie zawsze z odpowiedzią niestety 😔 chociaż pewnie to zrozumiałe 🤷
I też do mnie paru facetów pisało i bankowo co najmniej jeden bot xD
Do mnie pisały 2 kobiety będące facetami, ale bota chyba nie miałam :p

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Michal1916 - pisał do mnie chyba 4 razy, zawsze nadając czatowi tą samą nazwę, zawsze tak samo zaczynał rozmowę i pytał się co to jest bot jak zapytałem czy jest botem xD tak w skrócie. Stwierdził, że to bardzo mądry program 😂😂😂

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Bo zahaczaja je faceci i pytaja o rozne powalone rzeczy.
Oj, bardzo powalone i często nie rozumieją braku zainteresowania czy wręcz odmowy dalszej konwersacji.
Przydałaby się opcja blokowania priv dla konkretnego użytkownika.
Michal1916 - pisał do mnie chyba 4 razy, zawsze nadając czatowi tą samą nazwę, zawsze tak samo zaczynał rozmowę i pytał się co to jest bot jak zapytałem czy jest botem xD tak w skrócie. Stwierdził, że to bardzo mądry program 😂😂😂
Na pewno sprzedaje fotki znanych Polek, aktorek. Też myślałam, że to bot, ale pisze posty w tematach więc zaczęłam drążyć i wychodzi na to, że to nie bot, na konta na innych platformach (nieerotycznych) i na jednej z nich ma też nazwisko.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Metalhorsie

Seks Praktykant
Oj, bardzo powalone i często nie rozumieją braku zainteresowania czy wręcz odmowy dalszej konwersacji.
Przydałaby się opcja blokowania priv dla konkretnego użytkownika.

Na pewno sprzedaje fotki znanych Polek, aktorek. Też myślałam, że to bot, ale pisze posty w tematach więc zaczęłam drążyć i wychodzi na to, że to nie bot, na konta na innych platformach (nieerotycznych) i na jednej z nich ma też nazwisko.
A nie można zrobić blokady konkretnej osoby? Pytam, bo nigdy nie potrzebowałem takiej akcji zrobić

Mężczyzna

ziger

Cichy Podglądacz
" A nie można zrobić blokady konkretnej osoby?" Najlepiej nie odpowiadać, nie reagować, z czasem sie znudzi komuś cały czas wysyłać wiadomości.