• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

To nie jest stroną do sex randek i spotkań

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Pewnie dlatego odpowiedzią na moja próbę kontaktu z Agnieszka2, bylo kompletne olanie mnie:LOL:
Proszę, jaka przewidująca i przenikliwa;):ROFLMAO:
Ale sądzę, że niewiele straciłem...też potrafię przewidzieć:sneaky:

Ostatnia edycja:
Kobieta

Magia2000

Erotoman
@SF drogi nam Adminie, jaśnie panujący nad SF, nieskończenie sprawiedliwy w swojej mądrości, nie sądzisz, że tych dwoje @saymyname i @Bartolini powinno dla własnej jak i naszej zdrowotności odpocząć od forum? Tak z miesiąc byłoby OK?

Jako, że Twoja łaskawość i cierpliwość dla nas userów jest ogromna może wystarczy by ograniczyć im możliwość pisania, wszak samym czytaniem nikomu wadzić nie będą.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Bartolini

Podrywacz
@SF drogi nam Adminie, jaśnie panujący nad SF, nieskończenie sprawiedliwy w swojej mądrości, nie sądzisz, że tych dwoje @saymyname i @Bartolini powinno dla własnej jak i naszej zdrowotności odpocząć od forum? Tak z miesiąc byłoby OK?

Jako, że Twoja łaskawość i cierpliwość dla nas userów jest ogromna może wystarczy by ograniczyć im możliwość pisania, wszak samym czytaniem nikomu wadzić nie będą.
a może, po prostu nie czytaj jak cię coś nie interesuje, zamiast dawać rady innym