• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

To ma być związek?

Status
Zamknięty.

Mushelka

Cichy Podglądacz
Może to śmieszne, ale piszac ten post właśnie takich odpowiedzi oczekiwałam, żebym z nim skończyłam. Dla mnie to był po prostu kosmos, ale z czasem zrozumiałam, że nie wszytsko było dobrze, no i może dlatego ....
Chore by troche było, żeby w podjęciu decyzji miałabym sie kierować tylko tym co ludzie napisali na forum. Chociaż tak skrajne wypowiedzi bardzo mi pomogły. Zrozumiałam, że to nie był związek, ale na pewno nim będzie :) Dziekuje :p

SETH

Podrywacz
Koszałek a Ty co byś doradził? Odpowiedzi były skrajne bo tylko takie mogły być po przeczytaniu postu Mushelki.

Koszałek Opałek

Biegły Uwodziciel
Cóż ja bym doradził... hmmm... jestem zdecydowanym przeciwnikiem chaotycznie podejmowanych decyzji. W zasadzie przy stawianiu następnych kroków wolę mieć już wybadany grunt, a prawdę powiedziawszy post jest bardzi ubogi i zawiera, jak już napisałem wcześniej, suche fakty.

Przed podjęciem decyzji trzeba się dobrze zastanowić, zajrzeć w głąb siebie i stoczyć "bitwę" z samym sobą; wyciągnąć rzeczy dobre i złe, zsumować to wszystko i sprawdzić jaki jest wynik.

SETH

Podrywacz
Dobrze piszesz Koszałek. Wiesz, jeśli ja komuś coś doradzam na tym forum to tylko doradzam, a nie mówię, że tak właśnie ma być. Każdy po przeczytaniu naszych postów powinien skonfrontować to wszystko z własnymi przekonaniami i postąpić tak jak sam uważa najsłuszniej.

yukoi

Cichy Podglądacz
Jejku jejku mam nadzieje żę będzie ok w twoim życi, dlaczego tak często ktoś obcy musi ci to powiedzeić prosto w twarz... mam nadzieje że postąpisz zgodnie ze swoimi uczuciami.

Status
Zamknięty.