• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Też czekacie?

Kobieta

Nefer

Podrywacz
My czasem nakręcamy się przez messengera. Zachowujemy sie tak jakbysmy byli kochankami - taki pisany cyberseks. Często mówimy sobie na co mamy ochotę, co będę miała na sobie, jak będziemy się kochać wieczorem. To na prawdę podkręca atmosferę w łóżku. ;)

G

gatentud

Guest
U mnie bywa tak że jest ochota nakręcamy się pół dnia a kiedy przyjdzie co do czego to zazwyczaj idziemy spac, bo zmęczona :)

Mężczyzna

alfonzzo

Seks Praktykant
U mnie od lat jest tak, że jak się nakręcam od rana to wieczorem wielku ujjj z tego jest, serio. Nie ma to jak na spontana, nic nie planowanego, z zaskoczenia i tak dalej.

• Like
Reactions: tpo
Mężczyzna

witny

Seks Praktykant
Tak tak podsyłam dwuznaczne teksty linki do filmików bo nawet jak wie czasem Vinted jak Add Block blokuje wyskakujące okienka :love: proszę żeby pozapalała świece zdjęła Majtki i może iść spać.. Uwielbiam ja budzić w środku nocy masując już od stóp w górę lejąc Ciepłą olive Ona tez to uwielbia budzi się po woli i gładko wchodzi w ten świat ...mhmhmmm

Mężczyzna

misiek1510

Cichy Podglądacz
@Dami782 małego masz tego fiuta! Hahahaha, radzę Ci przeprosić moją niezawodną kompankę na tym forum i nie tylko :) Pamiętaj, że w internecie nic nie ginie, a Twój mail jest łatwo namierzyć :)

Kobieta

Kimboaz

Seks Praktykant
ffd67566.png

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry