Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Hejka też macie tak że niekiedy czekając na męża, partnera "nakręcacie" się w ciągu dnia? U mnie już koreczek w tyłku na zachętę, na razie tylko do sprzątania bo mąż wraca wieczorem
My czasem nakręcamy się przez messengera. Zachowujemy sie tak jakbysmy byli kochankami - taki pisany cyberseks. Często mówimy sobie na co mamy ochotę, co będę miała na sobie, jak będziemy się kochać wieczorem. To na prawdę podkręca atmosferę w łóżku.
Hejka też macie tak że niekiedy czekając na męża, partnera "nakręcacie" się w ciągu dnia? U mnie już koreczek w tyłku na zachętę, na razie tylko do sprzątania bo mąż wraca wieczorem
U mnie od lat jest tak, że jak się nakręcam od rana to wieczorem wielku ujjj z tego jest, serio. Nie ma to jak na spontana, nic nie planowanego, z zaskoczenia i tak dalej.
Tak tak podsyłam dwuznaczne teksty linki do filmików bo nawet jak wie czasem Vinted jak Add Block blokuje wyskakujące okienka proszę żeby pozapalała świece zdjęła Majtki i może iść spać.. Uwielbiam ja budzić w środku nocy masując już od stóp w górę lejąc Ciepłą olive Ona tez to uwielbia budzi się po woli i gładko wchodzi w ten świat ...mhmhmmm
@Dami782 uważajcie na typa! Bez pytania wysyła penisa na priv, a myśli, że ma się czym pochwalić. Bez słowa.... @Konik121 czy można dać bana temu użytkownikowi? @Pio123, a język polski, taki trudny?
@Dami782 małego masz tego fiuta! Hahahaha, radzę Ci przeprosić moją niezawodną kompankę na tym forum i nie tylko Pamiętaj, że w internecie nic nie ginie, a Twój mail jest łatwo namierzyć
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.