Moja teściowa była i jest bardzo atrakcyjna babeczka, więc to że mogłem ją mieć uważam za cud, nie biorę do głowy że to zdrada,że to nie po chrzescijansku, że jak tak można, po prostu , samiec dzika natura , teściowa od 3 lat była wdową, widziałem w jej sypialni gadżety erotyczne, widziałem jak się zaspokaja, więc kiedy tylko nadarzyła się okazja by móc być z nią nie myślałem a działałem, żona z dziećmi wyjechała do rodziny w Belgii a my zostaliśmy w domu sami, po dwóch dniach zjedliśmy kolację, popiliśmy wino i puściliśmy wodze fantazji, opowiadając pikantne historyjki nasze ciała zapragnęły bliskości i zbliżenia, było cudownie, jak byśmy to robili po raz pierwszy, całą noc kosztowalem ja jak szalony, ona mnie również, myślałem że to jest tylko jeden raz ale na szczęście do dziś dnia mamy ze sobą zbliżenia, wiem że takie rzeczy powinno się nie praktywac, ale nie mogę się powstrzymać od tego jej ciała i rozkoszy, poza tym to dzięki niej mogłem spełnić swoje marzenia o trójkącie, zaprosiła swoją koleżankę z pracy i dała mi się spełnić , żona na pewno nie dała by mi szansy gdyby się dowiedziała że to robimy, ale dzięki temu że to teściowa nie ma najmniejszego podejrzenia co do zdrady, myślę że warto to zrobić, powinieneś wiedzieć że nawet jeśli nie będzie dalszego rozwoju to ten jeden raz zmieni Twoje życie, pozdrawiam i bez fejkow proszę