• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Terminologia jakiej używacie

Kobieta

SexParaWawa

Seks Praktykant
Czym bardziej wulgarnie w trakcie tym bardziej podniecająco - uwielbiam być nazywana kurwą, dziwką, suką, kurwiszonem, obciągarą - kręci mnie to mega, ale w codziennym życiu takie teksty by nie przeszły....

Mężczyzna

Aczytowazne

Nowicjusz
Czym bardziej wulgarnie w trakcie tym bardziej podniecająco - uwielbiam być nazywana kurwą, dziwką, suką, kurwiszonem, obciągarą - kręci mnie to mega, ale w codziennym życiu takie teksty by nie przeszły....
Mój klimat 😈 ale dopiero jak się rozkręci zabawa no i oczywiście tylko jeśli kobieta to lubi i chce.

Kobieta

TVMariolka

Cichy Podglądacz
Wczoraj byłam ruchana w garażu na beczce benzyny. Facet ruchał jak nikt przedtem. Krzyczałam i wyłam, bełkotałam dziwne rzeczy - jak potem mówił. Moja dupcia była pełna spermy i nie mogła się długo zamknąć