Nie lubie. Totalnie mnie to odrzuca. Szczególnie moda na jakieś łapacze snów miedzy piersiami. Kolejny aspekt, kobieta będąc 30kg młodsza, robi róze, ktora później wyglada jak kapusta
Mam koleżankę która ma wytatuowaną większą część ciała i wygląda przepięknie z tymi tatuażami.Mi podobają się tatuaże u kobiet. W sumie im więcej tym lepiej.
Becky Holt, kiedyś miała jeszcze taką fajną krótką fryzurę.
Dokładnie wiem o czym mówisz, mam to samo. Już czuję jak mi serce przyspieszaJak ja kocham wytatuowanych facetów, którzy noszą koszulePodwinięte rękawy i spod nich wyzierające tatuaże
![]()
Jeju mi teżDokładnie wiem o czym mówisz, mam to samo. Już czuję jak mi serce przyspiesza![]()
Akurat mój tak ma i doskonale zdaje sobie sprawę z mojej słabości. I weź tu kobieto bądź silna i stanowczaJeju mi teżCzemu tak mało facetów tak się prezentuje??
Rany, jak zazdroszczęAkurat mój tak ma i doskonale zdaje sobie sprawę z mojej słabości. I weź tu kobieto bądź silna i stanowcza![]()
A dziękuję, tu upolowanyRany, jak zazdroszczę![]()
Na pośladku zrób ;pCoraz bardziej mi się podobają. Marzę o takim delikatnym tatuażu na łopatcelub
na pośladku.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Tatuaże | Fetysze i perwersje | 11 | |
B | Pokażcie swoje tatuaże :) | Poza tematem | 2 | |
S | Tatuaże i piercing w miejscu intymnym... | Poza tematem | 52 |