Ja też.Ja poprosze!
Ja też.Ja poprosze!
A może Carbonowe Ferrari a nie imitacja.Słaba odpowiedź bo prawdziwy tatuaz to nie naklejka z gumy. Co jest lepsze zwykłe Ferrari czy Ferrari pokryte Carbonem?
Mi się podobają wytatuowane plecy u kobietWitam,
Pytanie do Pań i Panów, czy oodobaja wam się tatuaże u jednej i drugiej płci? Jak tak to gdzie najbardziej?
Mnie u kobiet jarają podwiązki, kokardki pod pośladkami lub napis „Daddy’s Lil Monster” strasznie mnie to jara chociaż mówią że to kurewskie tatuaże ale mam to gdzieś bo mi się podobają Kalie Roses też ma fajny tatuaż pod pośladkami
Bo przez tatuaże są jeszcze piękniejsze.Brzydkie kobiety niech się tatuują. Ale ładne? Po co ? Zasłaniać to co piękne?
Mam nadzieje, ze sie pochwalisz?Zauważyłam, że tatuaże stały się w ostatnim czasie bardzo popularne. Kwestia gustu. Mi osobiście nie przeszkadzają i sama bym chciała zrobić sobie mały gustowny na kostce i pośladku...
Jak tylko zrobię to oczywiscieMam nadzieje, ze sie pochwalisz?
Czekam z niecierpliwoscia!Jak tylko zrobię to oczywiscie
Słaby argument... Ferrari może być z carbonu a nie być nim oklejone...Słaba odpowiedź bo prawdziwy tatuaz to nie naklejka z gumy. Co jest lepsze zwykłe Ferrari czy Ferrari pokryte Carbonem?
Ale to nie jest tak, że jak mam napis na przedramieniu to nagle staje się tam czarna dziura i nie ma ręki.Brzydkie kobiety niech się tatuują. Ale ładne? Po co ? Zasłaniać to co piękne?
Sam też nie mam i maży mi się cały rękaw z tą różnica że kolorowy.Podobają bardzo. U obu płci. Bardziej czarne niż kolorowe.
Nie podobają mi się pojedyncze w ilości hurtowej, jeden obok drugiego, tylko jeden bardzo duży typu rękaw, cała noga, plecy.
Sama nie mam, choć bardzo bym chciała.
Kostka i pośladek. Chyba moje ulubione miejsca na tatuaż. Brawo!Zauważyłam, że tatuaże stały się w ostatnim czasie bardzo popularne. Kwestia gustu. Mi osobiście nie przeszkadzają i sama bym chciała zrobić sobie mały gustowny na kostce i pośladku...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Tatuaże | Fetysze i perwersje | 11 | ||
B | Pokażcie swoje tatuaże :) | Poza tematem | 2 | |
S | Tatuaże i piercing w miejscu intymnym... | Poza tematem | 52 |