• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Tatuaże

Mężczyzna

G.......

Podrywacz
Uwielbiam tatuaże u mężczyzn w każdej ilości i w każdym miejscu (może prócz szyi i twarzy) 🥰 ważne żeby były zrobione estetycznie i fajnie jakby miały jakieś znaczenie dla posiadacza, bo oprócz walorów estetycznych dochodzi możliwości podzielenia się jakąś historią i pozanie danej osoby, nie ma nic bardziej sexy od mężczyzny, który w ten sposób potrafi się otworzyć przed kobietą 😀 Chyba najbardziej kręcą mnie tatuaże na rękach, pełne rękawy mile widziane 😜 Sama mam kilka tatuaży i raczej moja przygoda z nimi jeszcze się nie skończyła :) Kto ma ten wie, że i sam proces tatuowania może być uzależniający i na jednej wizycie ciężko skończyć :p
Ja mam wlasnie znaczace walke w zyciu, upadki i odrodzenie i szykuje sie na nastepny