Moja była kochanka miała piercing i tatuaże, cholernie mnie jarał piercing w jej sutkach, uwielbiałem je pieścić, zwłaszcza widząc jaką to jej przyjemność sprawia. Tatuaże, które miała na ciele również mnie cholernie kręciły, nadal miło je wspomiam
Nie. Nie podobają mi się. Moim zdaniem nie uchodzą na kobiecym ciele. Oczywiście to jego ciało, zdrowie, życie, niech każdy żyje i przeżywa je jak chce. Kolorowych tatuaży nie znoszę, biało czarne u faceta jeszcze ujdą. Ogólnie lubię naturalne piękno. I u kobiet i u panów. Sama ich też nie mam.
Uwielbiam kolczyki i tatuaże 🫣 tatuaże dopiero planuję i nie wiem co i gdzie zrobić kolczyki miałam praktycznie wszędzie poza cipką i sutkami,teraz zostały tylko w uszach choć kusi w języku z powrotem
Lubię rozbierać kobietę do ostatniego ciuszka i podziwiać jej nagie ciało, więc ewentualny tatuaż tylko irytowałby mnie jako rzecz której nie da się zrzucić. Wyjątkowość i piękno jest w niepowtarzalnych genach i wyglądzie, a nie w tym że ktoś nabazgrał sobie na ciele bohomaza takiego samego jak 1000 osób przed nim.
Również podobają mi się bardzo tatuaże u kobiety sam mam pare i może dlatego patrzę na to tez inaczej ale ciekawy tatuaż może mocno zmienić wygląd na +
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.