• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Taka jedna sex workerka

Mężczyzna

Filavandrel

Cichy Podglądacz
Podoba mi się Twój styl, pisania, świetnie opowiadasz, liczę na dalszą część, dodałem do zakładek!
Z tego co zrozumiałem żyjesz w Warszawie i tam pracujesz w charakterze striptizerki? Ja też z mazowieckiego

Kobieta

takajedna

Cichy Podglądacz
Będzie mi miło jeśli zostawisz komentarz i napiszesz co myślisz. Na pewno z mojego bloga dowiesz się o mnie znacznie więcej, ale będę to wszystko pisać stopniowo. I dziękuję, nie wiedziałam, że mam swój styl :)

Mężczyzna

yamawaw

Seks Praktykant
Dziewczyny ze wsi są fajne 🤩 a już na pewno bardziej zdeterminowane by osiągnąć to co sobie zamierzyły 🌄🦸

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Może głupie pytanie, ale na blogach się nie znam - tam jest tylko jeden wpis?
No i pisanie o swoim insta, że "robili sobie dobrze wyobrażając jak ujeżdżają moje szczupłe, wiejskie ciało" i nie podanie linka to nieładnie, bardzo nieładnie :p

Kobieta

takajedna

Cichy Podglądacz
Może głupie pytanie, ale na blogach się nie znam - tam jest tylko jeden wpis?
No i pisanie o swoim insta, że "robili sobie dobrze wyobrażając jak ujeżdżają moje szczupłe, wiejskie ciało" i nie podanie linka to nieładnie, bardzo nieładnie :p
Tak, dopiero zaczęłam. Będą kolejne wpisy

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
No to czekamy z popcornem :)
A to wpisy "na żywo" i dopiero zaczęłaś, czy piszesz o tym co się wydarzyło kiedyś? O ile oczywiście to nie fantazja...

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Przeczytałem i widzę spory zgrzyt.
Mianowicie "wielu facetów nadal powiela stereotypowe baśnie na temat tego zawodu - nie licz na sex".
Widać w innych klubach bywałem, bo owszem są dziewczyny, które tańczą, uwodzą, starają się wyciągnąć z klienta jak najwięcej - napiwki, drogie drinki etc. Ale są i takie, które za kilkaset PLN wyjdą z klientem na chwilę...

Kobieta

takajedna

Cichy Podglądacz
Przeczytałem i widzę spory zgrzyt.
Mianowicie "wielu facetów nadal powiela stereotypowe baśnie na temat tego zawodu - nie licz na sex".
Widać w innych klubach bywałem, bo owszem są dziewczyny, które tańczą, uwodzą, starają się wyciągnąć z klienta jak najwięcej - napiwki, drogie drinki etc. Ale są i takie, które za kilkaset PLN wyjdą z klientem na chwilę...
Nie bywałam we wszystkich klubach, opisuję to ze swojego doświadczenia i takie właśnie mam. Zresztą napisałam też o miejscach gdzie są dziewczyny, które robią inne rzeczy

Mężczyzna

yamawaw

Seks Praktykant
Pierwszy zapowiadający do tej pory był dla mnie najlepszy ;)

PS. Ale pojawiło się opowiadanie o ulubionej łące... 🥰

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry