• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Taka jedna sex workerka

Mężczyzna

Filavandrel

Cichy Podglądacz
Podoba mi się Twój styl, pisania, świetnie opowiadasz, liczę na dalszą część, dodałem do zakładek!
Z tego co zrozumiałem żyjesz w Warszawie i tam pracujesz w charakterze striptizerki? Ja też z mazowieckiego

Kobieta

takajedna

Cichy Podglądacz
Będzie mi miło jeśli zostawisz komentarz i napiszesz co myślisz. Na pewno z mojego bloga dowiesz się o mnie znacznie więcej, ale będę to wszystko pisać stopniowo. I dziękuję, nie wiedziałam, że mam swój styl :)

Mężczyzna

yamawaw

Nowicjusz
Dziewczyny ze wsi są fajne 🤩 a już na pewno bardziej zdeterminowane by osiągnąć to co sobie zamierzyły 🌄🦸

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Może głupie pytanie, ale na blogach się nie znam - tam jest tylko jeden wpis?
No i pisanie o swoim insta, że "robili sobie dobrze wyobrażając jak ujeżdżają moje szczupłe, wiejskie ciało" i nie podanie linka to nieładnie, bardzo nieładnie :p

Kobieta

takajedna

Cichy Podglądacz
Może głupie pytanie, ale na blogach się nie znam - tam jest tylko jeden wpis?
No i pisanie o swoim insta, że "robili sobie dobrze wyobrażając jak ujeżdżają moje szczupłe, wiejskie ciało" i nie podanie linka to nieładnie, bardzo nieładnie :p
Tak, dopiero zaczęłam. Będą kolejne wpisy

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
No to czekamy z popcornem :)
A to wpisy "na żywo" i dopiero zaczęłaś, czy piszesz o tym co się wydarzyło kiedyś? O ile oczywiście to nie fantazja...

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Przeczytałem i widzę spory zgrzyt.
Mianowicie "wielu facetów nadal powiela stereotypowe baśnie na temat tego zawodu - nie licz na sex".
Widać w innych klubach bywałem, bo owszem są dziewczyny, które tańczą, uwodzą, starają się wyciągnąć z klienta jak najwięcej - napiwki, drogie drinki etc. Ale są i takie, które za kilkaset PLN wyjdą z klientem na chwilę...

Kobieta

takajedna

Cichy Podglądacz
Przeczytałem i widzę spory zgrzyt.
Mianowicie "wielu facetów nadal powiela stereotypowe baśnie na temat tego zawodu - nie licz na sex".
Widać w innych klubach bywałem, bo owszem są dziewczyny, które tańczą, uwodzą, starają się wyciągnąć z klienta jak najwięcej - napiwki, drogie drinki etc. Ale są i takie, które za kilkaset PLN wyjdą z klientem na chwilę...
Nie bywałam we wszystkich klubach, opisuję to ze swojego doświadczenia i takie właśnie mam. Zresztą napisałam też o miejscach gdzie są dziewczyny, które robią inne rzeczy

Mężczyzna

yamawaw

Nowicjusz
Pierwszy zapowiadający do tej pory był dla mnie najlepszy ;)

PS. Ale pojawiło się opowiadanie o ulubionej łące... 🥰

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry