• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Tabletki zwiększające ochotę na seks dla kobiet ;)

Angel69

Nowicjusz
Takie pytanie do dziewczyn czy stosowałyście kiedyś jakieś tabletki które zwiększały waszą chęć na seks bądź odczucia już podczas ? Ostatnio rzuciły mi sie w oczy erotine woman może próbowałyście ? ;) pytam bo chcemy z czymś takim zrobić eksperyment i szukamy czegoś sprawdzonego ;)

A

Anika

Guest
Tylko raz kupiłam jakieś cuda na zwiększenie libido, ale byłam wtedy dośc mocno zdesperowana. Takie różowo-białe kapsułki, w nazwie chyba coś w stylu "erotica coś tam coś tam", nie pamiętam niestety. Czy działały? Trudno powiedzieć, wtedy wydawało mi się, że tak, ale dziś powiedziałabym, że to raczej efekt placebo. No i poza tym okazało się, że problem z libido zniknął jak ręką odjął po wymianie partnera... :)

L

lickoneg

Guest
Kobiety mają taką samą lub nawet większą ochotę na seks niż mężczyźni (a na pewno większe możliwości).
Potrzebują do tego jednak właściwego partnera i właściwych warunków oraz nastroju.

Wystarczy być właściwym partnerem i stworzyć właściwe warunki by kobieta zamordowała nas swoją chcicą.. żadnych pigułek nie potrzeba :)

Kobieta

Kimboaz

Seks Praktykant
ffd67566.png