Witam. Mój maż ostatnio zamówił sobie te tabletki ponieważ stwierdzil,ze ma zbyt małego członka i chce sobie powiększyć ( serio ....). Trochę zła jestem na niego bo jednak nie bylo to takie tanie. Czy takie tabletki mają jakies działanie

Bo są lepsze tabletki i takie które nie działaja. Mój również stosował takie tabletki. Nastawienie miałam podobne czyli uznałam ,ze to jakas ściema. Jedna okazało sięże jednak powiekszyły co nie coWitam. Mój maż ostatnio zamówił sobie te tabletki ponieważ stwierdzil,ze ma zbyt małego członka i chce sobie powiększyć ( serio ....). Trochę zła jestem na niego bo jednak nie bylo to takie tanie. Czy takie tabletki mają jakies działanie
Daj namiar na tabletki plissBo są lepsze tabletki i takie które nie działaja. Mój również stosował takie tabletki. Nastawienie miałam podobne czyli uznałam ,ze to jakas ściema. Jedna okazało sięże jednak powiekszyły co nie co
A przez jaki czas stosowałeś? Bo wiesz, tutaj efektów nie ma w pierwszym miesiącu, trzeba stosować dłużęjJa stosowałem tabletki i maść Penilarge. Ale bez efektów.
No własnie trzeba trochę poczekać. Nie będzie tak, że od razu zobaczysz efekty działania. W przypadku tych tabletek rezultat widać zwylke po 2-3 miesiacach regularnego brania. Chociaż poprawę erekcji zobaczysz po miesiącu.Po jakim czasie jest rezultat?
W każdej postaci jak się powiększy to będzie sukcesSześciopak? Tyskie gronie;D
Dokładnie, jeszcze poza tym co jest wyżej napisane tanim sposobem jest kilka razy uderzenie o umywalkę jak spuchnie to i urośnie.Tabletki na powiększenie. Jeszcze trochę i kreatywne firemki farmaceutyczne wymyślą na rozrost piersi i będą reklamować. Co za bzdury. Drodzy panowie! Nie dajcie się nabrać! Nie da się tabsami powiększyć penisa! Te penilarge to ściema. Tak nie ma nic co spowoduje, że ciała jamiste zaczną rosnąć! Są za to witaminy, które powodują większe ukrwienie - czyli powiększenie penisa w stanie spoczynku, bo nieco więcej krwi do niego płynie. A we wzwodzie wychodzi prawda. Nic nie daje, tylko się usztywnia.
Jedyną tanią metodą, ale na podrobienie nie wydłużenie jest wstrzykiwanie kwasem hialuronowym lub tłuszczem własnym. Na wydłużenie zabieg liturgiczny. Za darmo - odchudzanie. Mniej tłuszczu podskórnego nad penisem i automatycznie większy. Bo penis zaczyna się od kości miednicowej, do której jest zamocowany. Mniej tłuszczu przed tą kością i za darmo efekt. A jak nie to zabieg liturgiczny polegający na zmianie jego mocowania na tej kości. Wszystko to to są zabiegi nie polegające na jego wydłużeniu. A tylko na zastosowaniu placebo polegającym na sztucznym powiększeniu. Nie da się żadną metodą wydłużyć. Ewentualnie przeszczep. Niestety, faceci nie mają tak jak kobiety. Im wystarczy podać hormon - testosteron a ich łechtunia (która też jest zbudowana jak penis, z ciała jamistego) rośnie, nawet do monstrualnych 6 cm.