• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Tabletki MaxorMan czy SizePower? Wasze opinie.

Status
Zamknięty.

gabrielloo

Cichy Podglądacz
Żadnych z nich nie używałem, ale jeśli chodzi o tabletki na powiększanie penisa to mogę polecić Penilarge, które kupuję w promocyjnej cenie na powiekszaniepenisa.pl. Biorę je od jakiegoś czasu i widzę efekty.

rosomak

Cichy Podglądacz
Cześć wszystkim. MaxorMan nie stosowałem ale za to sprawdziłem razem z małym :) hehe SizePower. Po 5mc powiększył mi się o 1cm :/ Ale jak to jest na różne organizmy różne takie środki działają. Najbardziej mnie śmieszy to że +7,5 cm w 6cm czy tam ile. No proszę to jest nierealne do osiągnięcia. Ale jak wiedzą Ci którzy też borykają się z takim samym problemem co i jak. +1cm i tak mnie ucieszył i to bardzo :) miałem wtedy po size około 11cm :) Ale jak wiadomo i tak nie jest to wynik rewelacyjny. I dałem się namówić na kolejny preparat. Tym razem robię test penire plus. Gdzie tam na stronie producenta jest jeszcze lepiej +7,5 cm w 4mc >< :D Ale... biorę go już dwa miesiące i mam +2cm :) nom co jak co dawałem max 1cm po kuracji jak to miałem z size a tu proszę. Jeżeli chodzi o jakieś maści też stosowałem i odradzam. zero poprawy. Tylko jeżeli chodzi o penire gdzieś tam wyczytałem że podczas kuracji trzeba więcej się kochać/masturbować. Tak więc moja ukochana jak kiedyś mówiła "masz w sam raz" to teraz jak ma dodatkowe +2cm już tego nie mówi. hehe faktycznie zdanie... rozmiar ma znaczenie ... ma sens. Osobiście mogę polecić penire mnie tam dodał a to połowa kuracji :) Pozdrawiam

Milos78

Cichy Podglądacz
Ja zastanawiałem się też nad tymi środkami, ale w końcu wybrałem iqman i nie żałuje wyboru, może działąnie nie jest tak błyskawiczne, ale nie zależąło mi na tym by było na zasadzie łykam tabletkę i od razu mi stoi, ale zależało mi na środku opartym na naturalnych składnikach oraz z długotrwałym działaniem, abym o łykaniu tabletem nie musiał pamiętać do śmierci... i ten środek spełnił się znakomicie

Odlot82

Cichy Podglądacz
Ja zastanawiałem się też nad tymi środkami, ale w końcu wybrałem iqman i nie żałuje wyboru, może działąnie nie jest tak błyskawiczne, ale nie zależąło mi na tym by było na zasadzie łykam tabletkę i od razu mi stoi, ale zależało mi na środku opartym na naturalnych składnikach oraz z długotrwałym działaniem, abym o łykaniu tabletem nie musiał pamiętać do śmierci... i ten środek spełnił się znakomicie
Już w pewnym temacie zaznaczałem, że słyszałem o tym środku i w żaden sposób nie zamierzam negować jego działania, bo tak jak wspomniałem, opinie były na temat iqman pozytywne, nie mniej Milos chyba pomyliłeś kategorie... bo tak jak w poprawienie erekcji tak jak piszesz przy tym iaman jestem wstanie się zgodzić, tak powiekszenie na bazie sizepower czy maxorman to dla mnie fantazja.... coż na zasadzie, ze w ziemnej wodzie staje tylko kaczorowi

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry