Cześć wszystkim. MaxorMan nie stosowałem ale za to sprawdziłem razem z małym
hehe SizePower. Po 5mc powiększył mi się o 1cm :/ Ale jak to jest na różne organizmy różne takie środki działają. Najbardziej mnie śmieszy to że +7,5 cm w 6cm czy tam ile. No proszę to jest nierealne do osiągnięcia. Ale jak wiedzą Ci którzy też borykają się z takim samym problemem co i jak. +1cm i tak mnie ucieszył i to bardzo
miałem wtedy po size około 11cm
Ale jak wiadomo i tak nie jest to wynik rewelacyjny. I dałem się namówić na kolejny preparat. Tym razem robię test penire plus. Gdzie tam na stronie producenta jest jeszcze lepiej +7,5 cm w 4mc ><
Ale... biorę go już dwa miesiące i mam +2cm
nom co jak co dawałem max 1cm po kuracji jak to miałem z size a tu proszę. Jeżeli chodzi o jakieś maści też stosowałem i odradzam. zero poprawy. Tylko jeżeli chodzi o penire gdzieś tam wyczytałem że podczas kuracji trzeba więcej się kochać/masturbować. Tak więc moja ukochana jak kiedyś mówiła "masz w sam raz" to teraz jak ma dodatkowe +2cm już tego nie mówi. hehe faktycznie zdanie... rozmiar ma znaczenie ... ma sens. Osobiście mogę polecić penire mnie tam dodał a to połowa kuracji
Pozdrawiam