• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Tabletki harmonet

enigma

Cichy Podglądacz
mam takie pytanie.. biore harmonet od miesiaca (sa to moje 1 tabletki).. czuje sie dobrze, wszystko jest wporzadku.. zauwazylam jedynie zmiane wielkosci biustu tzn powiekszyl sie (jak u wiekszosci kolezanek, ktore biora tabsy) -niepokoi mnie to, ze przez ten caly miesiac piersi bolaly mnie i bola nadal tak jak przed okresem..... i teraz nie wiem czy jest to zwiazane z tym, ze urosly(= wtedy sa wrazliwe) czy moze to opisana w ulotce tkliwosc piersi (dzialania niepozadane) i mam zmienic lek... (?)

p1tbull

Seks Praktykant
Jezeli bylas u ginekologa i powiedzial ci ze te sa dla ciebie dobre to niepowinnas sie martwic rkoro wyczytalas taki skotek uboczny z ulotki, z drugiej strony moze warto sie przejsc do lekarza i powiedziec co i jak... moze ci cos innego przepisze.

młoda

Podrywacz
Miałam dokładnie to samo przez pierwszy miesiąc brania Diane35 - przy dotknięciu piersi wyłam z bólu :cry: , nie mogłam biegać, musiałam spać na plecach i w miękkim staniku, a w dzień chodzić bez, a do tego dosłownie czułam jak piersi rosną mi "w rękach". Już chciałam tabsy wyrzucić w cholerę, ale po miesiącu na szczęście ból przeszedł, ale biuścik jeszcze rósł przez 2 miesiące :D
Nie martw się tym, tym bardziej, że to Twoje pierwsze opakowanie, czy też właśnie zaczynasz drugie :) Zacznij się tym martwić dopiero po trzecim miesiącu, ponieważ tyle trwa przystosowywanie się organizmu do tabletek antykoncepcyjnych. Pozdrawiam :)

enigma

Cichy Podglądacz
nie no.. az tak zle ze mna nie jest :) nie czuje wielkiego dyskomfortu.. po prostu obserwuje siebie i odczuwam delikatny bol.. moze nawet mniejszy niz przed okresem.. jednak wiem, ze cos tam sie dzieje i jest to ingerencja tabletek.. co do lekarki hm.. kiedy przepisywala tabletki-zbadala i zapytala tylko kiedy teraz zaczne nowy cykl.. oraz czy nie chcialabym sprobowac takich tabletek... no i gdyby cos bylo nie tak mam sie ponownie zglosic ... to caly wywiad :/ na szczescia z harmonetem nie ma problemow...
uspokoilas mnie :))) dziekuje
zaczekam jeszcze miesiac lub 2 i wtedy najwyzej (oby nie) pomysle o zmianie
wielkie thx :*