Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Chciałabym sie upewnic czy w sytuacji kiedy biore tabletki antykoncepcyjne i wspołzyłam z chłopakiem ale do wytrysku nie doszło a wieczór wczesniej wypiłam troche alkoholu (tzn. jedno piwo) to czy szanse na ciaże sa minimalne? dzieki za odpowiedz
A tak z ciekawości, po zajściu w ciąże można mieć jeszcze 1-3 miesiące okres, hmm załóżym, że kobieta jest w ciąży, czy możliwe jest w kolejnym okresie, aby też zaszła (ponownie)? Dwoje dzieci urodzone z ~ miesięcznym opóźnieniem ? Nie jestem pewien, ale chyba obiło mi się to gdzieś o uszy lub przekręciłem cuś.
ruth: Chyba śmiało jeszcze mogę dodać, iż 99% skuteczności antykoncepcji jest wówczas, gdy dostosowana jest odpowiednia dawka hormonalna, ustalona przez lekarza.
zaraz, jak by wszyscy uwarzali że wyższy poziom hormonów w tabletkach jest skuteczniejszy, to nie było by zróżnicowania w ich ilościach
a może to ja cos pokręciłam?
poison-flower masz całkowitą rację. Ludzie są różni i różnych dawek potrzebóją. A tak zrobię mały off topic. Jest jakiś sposób na naprawdę bolesne miesiączki? Bo jak moja dziewczyna ma okres i widzę jak się zwija z bólu to mi się aż słabo robi, że nic na to poradzić nie mogę Tabletki przeciwbólowe trochę pomagają ale...
Nie moge pomóc bo sama połykam tabletki w takich ilościach że dziw że mam jeszcze wątrobę.
Spałam dziś u niego i był kochany że wstawał nawet w nocy i przynosił mi gorący termofor :roll:
a tak pozatym to ja co miesiąc chce zostać facetem
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.