• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

szybkie randki speed dating

Mężczyzna

tomek*

Cichy Podglądacz
hej, korzystaliście z szybkich randek (speed dating)?

jak wrażenia?

Dla tych co nie znają:

Podczas wydarzenia uczestnicy biorą udział w serii krótkich (zazwyczaj 7 minutowych) rozmów z różnymi osobami. Po każdej rozmowie zaznaczają, czy chcieliby utrzymać kontakt z daną osobą.

R

Randomowynick123

Guest
Byłem 15x. Dzisiaj właśnie z nich wracam. Udało się mieć z 6 par do tej pory, z czego 3 skończyły się spotkaniami. Ale nic więcej z tego nie wyszło. Dziś standardowo bez żadnych par.

To jest taki Tinder na żywo, ciężko jest kogoś poznać. Masa dziewczyn przychodzi z nudów, bo wejście mają za darmo. Albo z koleżankami, żeby sobie poplotkować. Ale nie są zainteresowane poznaniem nikogo.

I nigdy nie spotkałem się z 7 minutami czasu. Zawsze jest 5.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Byłem 15x. Dzisiaj właśnie z nich wracam. Udało się mieć z 6 par do tej pory, z czego 3 skończyły się spotkaniami. Ale nic więcej z tego nie wyszło. Dziś standardowo bez żadnych par.

To jest taki Tinder na żywo, ciężko jest kogoś poznać. Masa dziewczyn przychodzi z nudów, bo wejście mają za darmo. Albo z koleżankami, żeby sobie poplotkować. Ale nie są zainteresowane poznaniem nikogo.
I jak oceniasz?

R

Randomowynick123

Guest
Gdyby dziewczyny miały płacić tyle co faceci, czyli od 40 do 120zł zależnie od organizatora, to żadna by nie przyszła.

R

Randomowynick123

Guest
Podwójne standardy ;)
Wszędzie tak jest, każdy portal, czy event mający na celu pomoc w połączeniu par bierze więcej kasy od facetów.

BTW, rzadko kiedy dziewczyna pojawi się więcej niż 2x, chyba tylko z 2 takie sytuacje kojarzę. Szybko im się odechciewa. A masa facetów chodzi po kilkadziesiąt razy nawet.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu