• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

szybkie randki speed dating

Mężczyzna

forg

Seks Praktykant
No jeśli ktoś podobno był kilkadziesiąt razy? To wyjątkowa desperacja. Z drugiej strony przesiadywać w knajpach i czekać na "branie"?

Mężczyzna

Randomowynick123

Seks Praktykant
No jeśli ktoś podobno był kilkadziesiąt razy? To wyjątkowa desperacja. Z drugiej strony przesiadywać w knajpach i czekać na "branie"?
Podejrzewam,że takie imprezy bazują na desperatach :)

No ale jakoś trzeba kogoś poznać xD

Z tego co sobie rozmawiam czasem z facetami na szybkich randkach, to schemat jest zawsze ten sam:
- przeciętni faceci szukający na poważnie nikogo nie są w stanie poznać
- faceci lalusiowaci, zrobieni na modela, z gadką, szukający tylko żeby zaliczyć, mający po kilka randek tygodniowo od niepamiętnych czasów, to nie mogą się odpędzić od chętnych dziewczyn (szukających na poważnie)

Standardowo potwierdza się, że łobuz kocha bardziej i laski chcą tylko bad boyów.

Mężczyzna

forg

Seks Praktykant
Czyli skoro nie widziałeś pantofelka to znaczy, że takiego stworzenia nie ma w przyrodzie?
Ale ok - dla mnie płacenie za możliwość porozmawiania z przypadkową kobietą jest śmieszne. Ale co kto lubi.

Mężczyzna

Randomowynick123

Seks Praktykant
Ale pierdzielicie. Po prostu laski nie lubią introwertyków, czy spokojnych facetów. Od dawna jest tak, że Ci mniej grzeczni są bardziej lubiani, a tymi spokojnymi się gardzi.

Mężczyzna

forg

Seks Praktykant
Ale pierdzielicie. Po prostu laski nie lubią introwertyków, czy spokojnych facetów. Od dawna jest tak, że Ci mniej grzeczni są bardziej lubiani, a tymi spokojnymi się gardzi.
Ile Ty masz lat? Przecież wypowiadasz się jakbyś życie tylko oceniał ze swojej perspektywy. Słyszałeś takie określenie: "pantoflarz"? To spokojny, cichy facet, który "dowodzony" jest przez silną kobietę. Zatem Twoja teoria właśnie legła w gruzach :)

Mężczyzna

Randomowynick123

Seks Praktykant
Ile Ty masz lat? Przecież wypowiadasz się jakbyś życie tylko oceniał ze swojej perspektywy. Słyszałeś takie określenie: "pantoflarz"? To spokojny, cichy facet, który "dowodzony" jest przez silną kobietę. Zatem Twoja teoria właśnie legła w gruzach :)
33. I wypowiadam się opierając się na moim doświadczeniu i obserwacjach. I masa facetów, z którymi rozmawiałem, ma podobne opinie. Czyli introwertycy są praktycznie w tych czasach bez szans.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Po prostu laski nie lubią introwertyków, czy spokojnych facetów.
Introwertyczki lubią introwertyków.
Psycholożki często też.
"Magnetyzm serca" jest mitem.
introwertycy są praktycznie w tych czasach bez szans.
A czy szukałeś partnerki w bibliotekach, muzeach, galeriach sztuki albo na festiwalach teatralnych?
Bo jeśli szukałeś po klubach, dyskotekach itd., to nic dziwnego, że odnosisz takie wrażenie.

Mężczyzna

Randomowynick123

Seks Praktykant
Introwertyczki lubią introwertyków.
Psycholożki często też.
"Magnetyzm serca" jest mitem.
Bzdury. Żadne dziewczyny nie lubią introwertyków. Nawet introwertyczki same mi tak mówiły, że wolą ekstrawertyków, bo chcą, żeby ktoś pociągnął je w górę. A introwertycy są dla nich za nudni.

A czy szukałeś partnerki w bibliotekach, muzeach, galeriach sztuki albo na festiwalach teatralnych?
Nie chodzę do takich miejsc. Szukam też dziewczyny co też lubi np. sport, a nie jest 100% nerdem. Sam często sport uprawiam i nie dogadałbym się z kimś, kto nie lubi się ruszać.

Bo jeśli szukałeś po klubach, dyskotekach itd., to nic dziwnego, że odnosisz takie wrażenie.
A tym bardziej do klubów, czy na dyskoteki. Tam są same laski szukające ekstrawertyków i bad boyów.

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Bzdury. Żadne dziewczyny nie lubią introwertyków. Nawet introwertyczki same mi tak mówiły, że wolą ekstrawertyków, bo chcą, żeby ktoś pociągnął je w górę. A introwertycy są dla nich za nudni.
Zależy w jakim towarzystwie się obracasz...Ja kiedyś miałem koło Siebie zamkniętych ludzi to i sam byłem introwertykiem...teraz...jak zmieniłem otoczenie to się otworzyłem...:)