No jeśli ktoś podobno był kilkadziesiąt razy? To wyjątkowa desperacja. Z drugiej strony przesiadywać w knajpach i czekać na "branie"?
Podejrzewam,że takie imprezy bazują na desperatach![]()
Ale to o czym piszesz tego nie potwierdza. Bo jak w takim razie "nie-bad-boye" znaleźli kobiety, które ich pożądają i kochają?Standardowo potwierdza się, że łobuz kocha bardziej i laski chcą tylko bad boyów.
Jakoś na szybkich randkach jeszcze nikt taki się nie znalazł, kto by mi powiedział, że udało mu się kogoś poznać na dłużej xDAle to o czym piszesz tego nie potwierdza. Bo jak w takim razie "nie-bad-boye" znaleźli kobiety, które ich pożądają i kochają?
Tak - jeśli mają hybristofilię.i laski chcą tylko bad boyów.
Albo zależy im tylko na pieniądzach, które zdobywane są w obojętny dla nich sposóbTak - jeśli mają hybristofilię.
Ile Ty masz lat? Przecież wypowiadasz się jakbyś życie tylko oceniał ze swojej perspektywy. Słyszałeś takie określenie: "pantoflarz"? To spokojny, cichy facet, który "dowodzony" jest przez silną kobietę. Zatem Twoja teoria właśnie legła w gruzachAle pierdzielicie. Po prostu laski nie lubią introwertyków, czy spokojnych facetów. Od dawna jest tak, że Ci mniej grzeczni są bardziej lubiani, a tymi spokojnymi się gardzi.
33. I wypowiadam się opierając się na moim doświadczeniu i obserwacjach. I masa facetów, z którymi rozmawiałem, ma podobne opinie. Czyli introwertycy są praktycznie w tych czasach bez szans.Ile Ty masz lat? Przecież wypowiadasz się jakbyś życie tylko oceniał ze swojej perspektywy. Słyszałeś takie określenie: "pantoflarz"? To spokojny, cichy facet, który "dowodzony" jest przez silną kobietę. Zatem Twoja teoria właśnie legła w gruzach![]()
Znalazł się mądrala.Widocznie szukacie nie tam gdzie trzeba i nie takich kobiet, których powinniście szukaćBiedni introwertycy
![]()
Introwertyczki lubią introwertyków.Po prostu laski nie lubią introwertyków, czy spokojnych facetów.
A czy szukałeś partnerki w bibliotekach, muzeach, galeriach sztuki albo na festiwalach teatralnych?introwertycy są praktycznie w tych czasach bez szans.
Bzdury. Żadne dziewczyny nie lubią introwertyków. Nawet introwertyczki same mi tak mówiły, że wolą ekstrawertyków, bo chcą, żeby ktoś pociągnął je w górę. A introwertycy są dla nich za nudni.Introwertyczki lubią introwertyków.
Psycholożki często też.
"Magnetyzm serca" jest mitem.
Nie chodzę do takich miejsc. Szukam też dziewczyny co też lubi np. sport, a nie jest 100% nerdem. Sam często sport uprawiam i nie dogadałbym się z kimś, kto nie lubi się ruszać.A czy szukałeś partnerki w bibliotekach, muzeach, galeriach sztuki albo na festiwalach teatralnych?
A tym bardziej do klubów, czy na dyskoteki. Tam są same laski szukające ekstrawertyków i bad boyów.Bo jeśli szukałeś po klubach, dyskotekach itd., to nic dziwnego, że odnosisz takie wrażenie.
Zależy w jakim towarzystwie się obracasz...Ja kiedyś miałem koło Siebie zamkniętych ludzi to i sam byłem introwertykiem...teraz...jak zmieniłem otoczenie to się otworzyłem...Bzdury. Żadne dziewczyny nie lubią introwertyków. Nawet introwertyczki same mi tak mówiły, że wolą ekstrawertyków, bo chcą, żeby ktoś pociągnął je w górę. A introwertycy są dla nich za nudni.
Ja się otwieram, ale jak kogoś już znam. Ciężko jak nie znam i nie ma tematów wspólnych do rozmowy.Zależy w jakim towarzystwie się obracasz...Ja kiedyś miałem koło Siebie zamkniętych ludzi to i sam byłem introwertykiem...teraz...jak zmieniłem otoczenie to się otworzyłem...![]()
Ja miałem to szczęście,że pierwszy ktoś do Mnie wyciągnął rękę...będę zawsze za to wdzięczny...Ja się otwieram, ale jak kogoś już znam. Ciężko jak nie znam i nie ma tematów wspólnych do rozmowy.
Oto arytmetyka podrywuTak jeszcze parę statystyk dotyczących ze speed datingu na przestrzeni 3 lat:
1) Byłem jakieś 16x
2) Dziewczyn było tam ze 150 sumarycznie
3) Na tak dawałem średnio jakieś 25% dziewczyn, czyli powiedzmy będzie ich z 35-40.
5) Miałem z tego 6 par xD
6) Z tych 6 par, 3 dziewczyny od razu napisały, że rezygnują
7) Spotkałem się z 3 dziewczynami- z jedną 4x, z drugą 1x, z trzecią 6x. Pierwsza chciała pogadać o swoim byłym, nie szukała niczego. Druga od razu dała znać, że jeśli pozna kogoś, to w ciągu roku chce dziecko. Trzecia mi co chwilę wspominała swoich byłych, itp...
8) Uczestnik zna tylko liczbę par. Jeśli ktoś mi dał TAK, a ja mu nie, to tego nie wiem. Ale spytałem się specjalnie, czy mogą mi wysłać liczbę głosów w moją stronę na TAK. I odpisali. Całe 13 dziewczyn dało mi TAK xDD Normalnie szał. Przy czym wychodzi, że prawie połowa tych dziewczyn zamieniła to na parę, więc one miały bardzo dobrą konwersję. A ja tragiczną xD
To tyle w sprawie tego, czy przeciętnemu facetowi opłaca się chodzić na ten szit.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Czy są jakieś bezpieczne i jednoczesnie szybkie sposoby na przedwczesny wytrysk? | Porady seksualne | 9 | |
![]() |
Magda i szybkie pieniądze | Opowiadania erotyczne | 1 | |
B | Pierwszy raz analnie i szybkie dochodzenie | Pierwszy raz | 11 | |
C | Pewne sex-randki | Seks | 21 | |
![]() |
Seks randki w ciemno | Seks | 0 |