Hm.. nie takie rzeczy sobie obiecywałaśEj no, ja wszystkich znajomych jakoś tam dotykam. Dla mnie to totalnie nie jest sygnał.
Rany, będę musiała się zacząć pilnować.
Nie no ja serio jestem bardzo "dotykalska". I ze znajomymi jakoś tak po prostu jest, że się czasem coś tam klepnie, coś tam komuś poprawi, otrze, przytuli, pogładzi włosy czy pomizia po plecach. Totalnie nie ma z tym problemu, z obcymi raczej tego nie robię bo szanuję granice.Hm.. nie takie rzeczy sobie obiecywałaś
Też tak to interpretuję, że gdy kobieta inicjuje kontakt fizyczny to otwiera się na pogłębianie tego kontaktuEj no, ja wszystkich znajomych jakoś tam dotykam. Dla mnie to totalnie nie jest sygnał.
Rany, będę musiała się zacząć pilnować.
Nie. Oczywistym sygnałem jest, gdy kobieta mówi "Podobasz mi się", "Mam na ciebie ochotę", "Chcę się z tobą bzykać" itd.Dotyk inicjowany przez kobietę jest oczywistym sygnałem
Właśnie.Dla mnie to totalnie nie jest sygnał.
To jest bzdura kompletna ty bazujesz na jakichś frazesach. To co kobieta mówi a co robi to są dwie różne rzeczy i trzeba je umieć rozróżnić. To co robi jest zawsze ważniejsze naucz się tego raz na zawsze. Sytuacja którą podałeś jest wzięta z czterech liter. Ja nie wiem skąd ty czerpiesz doświadczenia ale czas zejść na ziemię.Nie. Oczywistym sygnałem jest, gdy kobieta mówi "Podobasz mi się", "Mam na ciebie ochotę", "Chcę się z tobą bzykać" itd.
Często jest tak, że kobiety nie mają takiej fizycznej bariery między sobą, jak mężczyźni.
Dobrze jest, gdy wszystko jest dookreślone i całkowicie jasne, i gdy nie ma niedomówień.
Właśnie.
Trochę w tym racji, gdyby moja zrobiła to co mówi.....to naprawdę nie wiem co by było ze mnaTo jest bzdura kompletna ty bazujesz na jakiejś frazesach. To co kobieta mówi a co robi to są dwie różne rzeczy i trzeba je umieć rozróżnić. To co robi jest zawsze ważniejsze naucz się tego raz na zawsze.
A to wśród mężczyzn nie ma takich, którzy mówią jedno, a robią drugie? Jest to ściśle powiązane z płcią?To co kobieta mówi a co robi to są dwie różne rzeczy i trzeba je umieć rozróżnić.
Cóż, jak kobieta łapie za pośladek lub za krocze, to wtedy owszem. Jednak gdy dotyka dłoni lub łopatki, to wtedy niekoniecznie.To co robi jest zawsze ważniejsze naucz się tego raz na zawsze.
Czyżby?Sytuacja którą podałeś jest wzięta z czterech liter.
Powiem w skrócie, bo szkoda czasu. Tak jest powiązane z płcią, dlatego że ta korelacja u kobiet jest znacznie silniejsza. Sytuacje łapania za pośladek lub krocze zdarzają się w sytuacjach intymnych, nie w sytuacjach w klubie, czy w pubie. Ty odnosisz się do sytuacji, kiedy już wszystko jest jasne i nie ma sensu roztrząsać czy ktoś się z kimś zainteresowany. Ja nie piszę o urojonych scenariuszach tylko o realnych sytuacjach podrywu. Takie sytuacje podrywu zdarzają się w codziennych relacjach - warto miećA to wśród mężczyzn nie ma takich, którzy mówią jedno, a robią drugie? Jest to ściśle powiązane z płcią?
Cóż, jak kobieta łapie za pośladek lub za krocze, to wtedy owszem. Jednak gdy dotyka dłoni lub łopatki, to wtedy niekoniecznie.
Czyżby?
Czemu ja nie trafiłem na takie znajome?!Nie no ja serio jestem bardzo "dotykalska". I ze znajomymi jakoś tak po prostu jest, że się czasem coś tam klepnie, coś tam komuś poprawi, otrze, przytuli, pogładzi włosy czy pomizia po plecach. Totalnie nie ma z tym problemu, z obcymi raczej tego nie robię bo szanuję granice.
Jeśli ona jest ulepiona z tej samej gliny co ja czyli dodatkowo ma ekshibicjonistyczne zapędy to to tylko taka zabawa
Bo właśnie się dowiedziałam, że daję znaki i będę musiała się trochę zamknąć w sobie najwyraźniej. A ja już ludzi w nowej pracy miziałam…Czemu ja nie trafiłem na takie znajome?!
Nie rób tego! Świat potrzebuje takich kobietBo właśnie się dowiedziałam, że daję znaki i będę musiała się trochę zamknąć w sobie najwyraźniej. A ja już ludzi w nowej pracy miziałam…
Ale nikt nie powiedział, że dajesz znaki pewnie to też kwestia jak ktoś to odbiera. Dla jednego to beda znaki, a dla innego pokazanie gołej dupy to nie będzie znak. Tylko rzuciłem temat bo mocno mnie to zastanawia, a tak jak napisałem ja NIE WIEM jak to interpretować stąd mój postBo właśnie się dowiedziałam, że daję znaki i będę musiała się trochę zamknąć w sobie najwyraźniej. A ja już ludzi w nowej pracy miziałam…
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Szwagierka | Seks fotki i filmy | 11 | |
L | Podnieca mnie szwagierka | Fantazje erotyczne | 1 | |
A | Szwagierka | Fantazje erotyczne | 8 | |
M | Moja szwagierka mnie podrywa. | Seks | 68 | |
T | szwagierka | Seks | 2 |