Szukam pełnoletniej partnerki 18+ do współpracy przy transmisjach webcam
Szukam pełnoletniej i zdecydowanej kobiety zainteresowanej dłuższą współpracą przy transmisjach treści dla dorosłych online
Zależy mi na współpracy opartej na wzajemnym szacunku zaufaniu oraz jasnych zasadach ustalonych wspólnie przed rozpoczęciem
Co oferuję
Całkowicie bezpłatne zakwaterowanie — bez czynszu i dodatkowych opłat za mieszkanie Pokrywam również podstawowe koszty utrzymania
Prywatny i komfortowy pokój — zapewniam osobny pokój przeznaczony do odpoczynku i snu
Podział zarobków 50/50 — zarobki uzyskane ze wspólnej pracy dzielimy po równo Wszystkie szczegóły finansowe ustalamy jasno przed rozpoczęciem współpracy
Cały sprzęt zapewniam ja — zapewniam kamery sprzęt techniczny oraz przygotowane miejsce do pracy
Transport na mój koszt — pokrywam koszty przejazdów i transportu związanych ze współpracą
Prywatność przede wszystkim — pokazywanie twarzy nie jest wymagane Możemy wcześniej ustalić zasady dotyczące anonimowości i prywatności
Szacunek i własne granice — szanuję partnerkę jej pracę oraz jej granice Wszystko ustalamy wspólnie i nic nie odbywa się bez zgody obu stron
Elastyczne godziny pracy — godziny transmisji ustalamy wspólnie i dopasowujemy je do naszych możliwości
Kilka platform — możemy korzystać z różnych platform takich jak Chaturbate OnlyFans Tango oraz innych w celu zwiększenia możliwości zarobkowych
Doświadczenie nie jest wymagane Jeśli nie masz wcześniejszego doświadczenia mogę pomóc w kwestiach technicznych przygotowaniu sprzętu kont oraz organizacji pracy
Szukam osoby zdecydowanej na stabilną i długoterminową współpracę a nie tylko na jednorazową próbę
Jeżeli jesteś zainteresowana napisz do mnie w wiadomości prywatnej
PW Napisz kilka słów o sobie czego szukasz oraz jakie warunki są dla Ciebie ważne
Możemy spokojnie omówić wszystkie szczegóły przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji
ZAPRASZAMY DO PW !!!