• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Szukam partnerki 18+ do współpracy Webcam 💰 50/50 + darmowe mieszkanie + sprzęt

Mężczyzna

djau1311

Cichy Podglądacz

Szukam pełnoletniej partnerki 18+ do współpracy przy transmisjach webcam​

Szukam pełnoletniej i zdecydowanej kobiety zainteresowanej dłuższą współpracą przy transmisjach treści dla dorosłych online

Zależy mi na współpracy opartej na wzajemnym szacunku zaufaniu oraz jasnych zasadach ustalonych wspólnie przed rozpoczęciem

Co oferuję

🏠 Całkowicie bezpłatne zakwaterowanie — bez czynszu i dodatkowych opłat za mieszkanie Pokrywam również podstawowe koszty utrzymania

🛏️ Prywatny i komfortowy pokój — zapewniam osobny pokój przeznaczony do odpoczynku i snu

💰 Podział zarobków 50/50 — zarobki uzyskane ze wspólnej pracy dzielimy po równo Wszystkie szczegóły finansowe ustalamy jasno przed rozpoczęciem współpracy

🎥 Cały sprzęt zapewniam ja — zapewniam kamery sprzęt techniczny oraz przygotowane miejsce do pracy

🚗 Transport na mój koszt — pokrywam koszty przejazdów i transportu związanych ze współpracą

🔒 Prywatność przede wszystkim — pokazywanie twarzy nie jest wymagane Możemy wcześniej ustalić zasady dotyczące anonimowości i prywatności

🤝 Szacunek i własne granice — szanuję partnerkę jej pracę oraz jej granice Wszystko ustalamy wspólnie i nic nie odbywa się bez zgody obu stron

⏰ Elastyczne godziny pracy — godziny transmisji ustalamy wspólnie i dopasowujemy je do naszych możliwości

🌐 Kilka platform — możemy korzystać z różnych platform takich jak Chaturbate OnlyFans Tango oraz innych w celu zwiększenia możliwości zarobkowych

Doświadczenie nie jest wymagane Jeśli nie masz wcześniejszego doświadczenia mogę pomóc w kwestiach technicznych przygotowaniu sprzętu kont oraz organizacji pracy

Szukam osoby zdecydowanej na stabilną i długoterminową współpracę a nie tylko na jednorazową próbę

Jeżeli jesteś zainteresowana napisz do mnie w wiadomości prywatnej PW Napisz kilka słów o sobie czego szukasz oraz jakie warunki są dla Ciebie ważne

Możemy spokojnie omówić wszystkie szczegóły przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji

ZAPRASZAMY DO PW !!!