• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

małopolskie Szukam Kochanki

Mężczyzna

RTT

Podrywacz
Trochę doświadczony i bardzo napalony 20-latek chętnie pozna Panią w wieku 18-50 lat z Krakowa do wspólnych, mniej lub bardziej perwersyjnych zabaw (mile widziane Panie lubiące fetysz stóp, facefuck i anal) oraz niezobowiązującego seksu. Nie chcę pieniędzy ani innych korzyści materialnych, lecz wspólnych eksperymentów, przyjemności i zaangażowania. Mam 185 cm wzrostu, dbam o swoją higienę i tego samego oczekuję od Ciebie ; ) w celu weryfikacji i lepszego poznania się popiszmy najpierw na priv i wymieńmy się fotkami ; ) Pozdrawiam i zachęcam do kontaktu wszystkie zainteresowane Panie ;)

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
No właśnie, musi...
Musi w sieci, bo tutaj wszystko jest możliwe, prawda? No i co ważne, za darmo.
A za ekranem czekają spragnione tabuny dziewczyn...
Wiesz Nimfa, w takich przypadkach zawsze zastanawiają mnie powody kierujące facetami liczącymi na łatwą zdobycz w postaci majtek wyniesionych na twardym Organie. Jeśli takowy będzie 🙂
Tja, każdy orze jak może/potrafi/umie, jednak przyjecie założenia, ze prawie każda z nich jest idxxxxxą lecaca na anons i obietnice, w jakiś sposób jest poniżeniem kobiet. Jest naszym męskim punktem widzenia.
Naszym, nie moim.

Kobieta

Pan_Fil

Erotoman
Trochę doświadczony i bardzo napalony 20-latek chętnie pozna Panią w wieku 18-50 lat z Krakowa do wspólnych, mniej lub bardziej perwersyjnych zabaw (mile widziane Panie lubiące fetysz stóp, facefuck i anal) oraz niezobowiązującego seksu. Nie chcę pieniędzy ani innych korzyści materialnych, lecz wspólnych eksperymentów, przyjemności i zaangażowania. Mam 185 cm wzrostu, dbam o swoją higienę i tego samego oczekuję od Ciebie ; ) w celu weryfikacji i lepszego poznania się popiszmy najpierw na priv i wymieńmy się fotkami ; ) Pozdrawiam i zachęcam do kontaktu wszystkie zainteresowane Panie ;)
to tak nie działa, to nie tak....

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Nie, to tak nie działa. I to nigdy i nigdzie nie działa 🙂

Masz kuta...? Ok. Plus dla ciebie, ale co poza nim?
Chcesz rypać za darmo, ok, ale ponownie, a co poza tym?
Dziewczyny nie są idiotkami...

.