Ale szybkoDochodzę wtedy w 10s.
Ja miałem sytuacje gdzie na żywo kobiety sie na mnie patrzyły i też kończyłem wtedy szybkoAle szybko![]()
Nie za szybko?w 10s.
Żaden, oba jakieś takie nieapetyczne i zdziwaczałe. Mi osobiście podobają się jedynie te dobrze znane i takie co do których mam pewność, że czują do mnie coś więcej. Cała reszta wygląda jak kosmici![]()
Rank My Cock - Layden Reacts to Monster Cocks
XVIDEOS Rank My Cock - Layden Reacts to Monster Cocks freewww.xvideos.com
Drogie Panie.
Który najlepszy?![]()
To było do mnie?Zrób live, daj nam link do streama. Ciekawe jak szybko dojdziesz gdy będzie na Ciebie patrzeć tak dużo ludzi. Może nie zdążysz wziąć kutasa do ręki.
To było chyba do autora postu. On chce się masturbować na kamerze przy widowni.To było do mnie?
Ja owszem, nie jestem nastolatkiem. Ale ogarniam cąły świat wkoło mnie i korzystam ze wszystkich technologii. Ale nie wpadłbym, że masturbacja przed kobietą to "live" .... Ale odpowiem Tobie - nie stanąłby mi nawet. Pewnie jestem już nie z Twojego cyber świata. Bez urazy oczywiście. Mnie podnieca REALNOŚĆ.
To jest znak naszych czasów - pixelowy seks w miejsce prawdziwej bliskości fizycznej...To było do mnie?
Ja owszem, nie jestem nastolatkiem. Ale ogarniam cąły świat wkoło mnie i korzystam ze wszystkich technologii. Ale nie wpadłbym, że masturbacja przed kobietą to "live" .... Ale odpowiem Tobie - nie stanąłby mi nawet. Pewnie jestem już nie z Twojego cyber świata. Bez urazy oczywiście. Mnie podnieca REALNOŚĆ.
Było bezpośrednio pod moim postem - chyba jak si chce ktoś odnieść nie do tego co wyżej to cytujeTo było chyba do autora postu. On chce się masturbować na kamerze przy widowni.
Nie, to było do @kamil32vTo było do mnie?
Zdefiniuj: "miała faceta".Lepiej chyba się masturbować przy swojej dziewczynie. Ja bym chętnie popatrzyła, gdybym miała faceta
Nie mam chłopaka, nie mam z kim uprawiać seksu.Zdefiniuj: "miała faceta".
To taki co z nim mieszkasz? Chcesz za niego wyjść?
Bo z innej beczki - a co z takim, co z nim rozmawiasz (choćby tutaj), jest miły, sympatyczny i umawiacie się na coś takiego?
A może spróbuj?Raczej nie napiszę nikomu „spotkajmy się na wspólną masturbację”.
Do mnie możesz tak napisaćRaczej nie napiszę nikomu „spotkajmy się na wspólną masturbację”.
Wybacz, ale nie wierzęŻaden, oba jakieś takie nieapetyczne i zdziwaczałe. Mi osobiście podobają się jedynie te dobrze znane i takie co do których mam pewność, że czują do mnie coś więcej. Cała reszta wygląda jak kosmici![]()