• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Szukam kobiety która będzie patrzeć jak się masturbuje.

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Wybacz, ale nie wierzę 😁 Nie wierzę, że przejdziesz obojętnie obok pięknie zbudowanego faceta. Wy kobiety też dajecie się ponieść emocjom, jest w was ten ukryty zew natury, który budzi się kiedy widzi coś pięknego.
A patrzyłaś na reakcje tej kobiety? Myślisz, że to było udawane?
Ta kobieta i jej reakcje na randomowe fiuty jest tak samo zdziwaczała dla mnie, sorry 😂

Kobieta

D'Arc

Erotoman
?? A jak się "pierdoli" farmazony?
QQgzk4AeOvPjYYAb.jpg

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Ano tak, że zostawia się napalonego faceta że sprzętem w ręku bez słowa wyjaśnienia , mimo że wcześniej wyrażało się chęć do wspólnej zabawy 😁😉 Brzmi znajomo?🤣
Nie wiem o czym piszesz (nie mierz wszystkich swoją miarą). Odpowiesz jak to się "pierdoli farmazony"? Tak definicyjnie?

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Nie wiem o czym piszesz (nie mierz wszystkich swoją miarą). Odpowiesz jak to się "pierdoli farmazony"? Tak definicyjnie?
Pierdolić farmazony= Inaczej 'pierdolisz głupoty' lub 'mówisz bez sensu'oraz'lecisz w huja', potocznie używane w gimnazjach na terenie Śląska

Masz swoją definicję 😂

Mężczyzna

speedway69

Seks Praktykant
Żaden, oba jakieś takie nieapetyczne i zdziwaczałe. Mi osobiście podobają się jedynie te dobrze znane i takie co do których mam pewność, że czują do mnie coś więcej. Cała reszta wygląda jak kosmici 👽
Ta Pani trochę intelektualizmu na forum wprowadza , zawsze piękny język 😉