• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Szukam kobiety która będzie patrzeć jak się masturbuje.

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Wybacz, ale nie wierzę 😁 Nie wierzę, że przejdziesz obojętnie obok pięknie zbudowanego faceta. Wy kobiety też dajecie się ponieść emocjom, jest w was ten ukryty zew natury, który budzi się kiedy widzi coś pięknego.
A patrzyłaś na reakcje tej kobiety? Myślisz, że to było udawane?
Ta kobieta i jej reakcje na randomowe fiuty jest tak samo zdziwaczała dla mnie, sorry 😂

Kobieta

D'Arc

Erotoman
?? A jak się "pierdoli" farmazony?
QQgzk4AeOvPjYYAb.jpg

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Ano tak, że zostawia się napalonego faceta że sprzętem w ręku bez słowa wyjaśnienia , mimo że wcześniej wyrażało się chęć do wspólnej zabawy 😁😉 Brzmi znajomo?🤣
Nie wiem o czym piszesz (nie mierz wszystkich swoją miarą). Odpowiesz jak to się "pierdoli farmazony"? Tak definicyjnie?

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Nie wiem o czym piszesz (nie mierz wszystkich swoją miarą). Odpowiesz jak to się "pierdoli farmazony"? Tak definicyjnie?
Pierdolić farmazony= Inaczej 'pierdolisz głupoty' lub 'mówisz bez sensu'oraz'lecisz w huja', potocznie używane w gimnazjach na terenie Śląska

Masz swoją definicję 😂

Mężczyzna

speedway69

Seks Praktykant
Żaden, oba jakieś takie nieapetyczne i zdziwaczałe. Mi osobiście podobają się jedynie te dobrze znane i takie co do których mam pewność, że czują do mnie coś więcej. Cała reszta wygląda jak kosmici 👽
Ta Pani trochę intelektualizmu na forum wprowadza , zawsze piękny język 😉