Może wolała po prostu pierd***ć farmazonyA może spróbuj?
poleciłbym siebie, ale była pani, która się udzielała w temacie, napisała do mnie, przeszliśmy do komunikatora i nagle rozpłynęła się .... Zupełnie bez powodu![]()

Może wolała po prostu pierd***ć farmazonyA może spróbuj?
poleciłbym siebie, ale była pani, która się udzielała w temacie, napisała do mnie, przeszliśmy do komunikatora i nagle rozpłynęła się .... Zupełnie bez powodu![]()
Ta kobieta i jej reakcje na randomowe fiuty jest tak samo zdziwaczała dla mnie, sorryWybacz, ale nie wierzęNie wierzę, że przejdziesz obojętnie obok pięknie zbudowanego faceta. Wy kobiety też dajecie się ponieść emocjom, jest w was ten ukryty zew natury, który budzi się kiedy widzi coś pięknego.
A patrzyłaś na reakcje tej kobiety? Myślisz, że to było udawane?
Mogę na Was popatrzeć z boku?Do mnie możesz tak napisać![]()
?? A jak się "pierdoli" farmazony?Może wolała po prostu pierd***ć farmazony![]()
Ok. Rozumiem.....A co powiesz o zjawisku wspólnej masturbacji kobiet i mężczyzn na kamerkach? Nie znają się, a jednak podniecają na swój widok.Ta kobieta i jej reakcje na randomowe fiuty jest tak samo zdziwaczała dla mnie, sorry![]()
?? A jak się "pierdoli" farmazony?
Te kobiety to kolesie z fiutami porobieni na kobiety, ewentualnie kobiety z męskim mózgiemOk. Rozumiem.....A co powiesz o zjawisku wspólnej masturbacji kobiet i mężczyzn na kamerkach? Nie znają się, a jednak podniecają na swój widok.
Ano tak, że zostawia się napalonego faceta że sprzętem w ręku bez słowa wyjaśnienia , mimo że wcześniej wyrażało się chęć do wspólnej zabawy?? A jak się "pierdoli" farmazony?
Czyli nie może mrugaćDochodzę wtedy w 10s
Nie wiem o czym piszesz (nie mierz wszystkich swoją miarą). Odpowiesz jak to się "pierdoli farmazony"? Tak definicyjnie?Ano tak, że zostawia się napalonego faceta że sprzętem w ręku bez słowa wyjaśnienia , mimo że wcześniej wyrażało się chęć do wspólnej zabawyBrzmi znajomo?
![]()
Pierdolić farmazony= Inaczej 'pierdolisz głupoty' lub 'mówisz bez sensu'oraz'lecisz w huja', potocznie używane w gimnazjach na terenie ŚląskaNie wiem o czym piszesz (nie mierz wszystkich swoją miarą). Odpowiesz jak to się "pierdoli farmazony"? Tak definicyjnie?
huj? Tak to piszesz?Pierdolić farmazony= Inaczej 'pierdolisz głupoty' lub 'mówisz bez sensu'oraz'lecisz w huja', potocznie używane w gimnazjach na terenie Śląska
Masz swoją definicję![]()
Cytuję definicję z wyszukiwarki Google.huj? Tak to piszesz?
Dziękuję za uwagę.
Fajne masz te majteczkiTe kobiety to kolesie z fiutami porobieni na kobiety, ewentualnie kobiety z męskim mózgiem![]()
To gdzie podanie źródła cytatu? Nie pozdrawiam bo po co?Cytuję definicję z wyszukiwarki Google.
O kurfa, podbiłeś stawkę bo dajesz gratisySzukam grupy 15nastu kobiet, które będą oglądać jak się masturbuje. Zapewniam prywatny apartament, wiadro popcornu i skrzynkę fritz-coli.
Za 2 zł w promocji.Fajne masz te majteczki![]()
Forg:Marcin 43 napisał:
Cytuję definicję z wyszukiwarki Google.
Ta Pani trochę intelektualizmu na forum wprowadza , zawsze piękny językŻaden, oba jakieś takie nieapetyczne i zdziwaczałe. Mi osobiście podobają się jedynie te dobrze znane i takie co do których mam pewność, że czują do mnie coś więcej. Cała reszta wygląda jak kosmici![]()