• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Szukam kobiety która będzie patrzeć jak się masturbuje.

Mężczyzna

kamil32v

Cichy Podglądacz
Hej. Strasznie mnie podnieca kiedy masturbuje sie na kamerce i patrzy na to kobieta. Wiem że to chore ale podnieca mnie to strasznie. Dochodzę wtedy w 10s.

Mężczyzna

forg

Podrywacz
To ja zaproponuję - możesz patrzyć, będę to robił aż mięśnie dadzą radę. Godzinę, więcej .... ile sobie życzysz :)

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
Zrób live, daj nam link do streama. Ciekawe jak szybko dojdziesz gdy będzie na Ciebie patrzeć tak dużo ludzi. Może nie zdążysz wziąć kutasa do ręki.

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Zrób live, daj nam link do streama. Ciekawe jak szybko dojdziesz gdy będzie na Ciebie patrzeć tak dużo ludzi. Może nie zdążysz wziąć kutasa do ręki.
To było do mnie?
Ja owszem, nie jestem nastolatkiem. Ale ogarniam cąły świat wkoło mnie i korzystam ze wszystkich technologii. Ale nie wpadłbym, że masturbacja przed kobietą to "live" .... Ale odpowiem Tobie - nie stanąłby mi nawet. Pewnie jestem już nie z Twojego cyber świata. Bez urazy oczywiście. Mnie podnieca REALNOŚĆ.

Kobieta

Blackswan

Podrywacz
To było do mnie?
Ja owszem, nie jestem nastolatkiem. Ale ogarniam cąły świat wkoło mnie i korzystam ze wszystkich technologii. Ale nie wpadłbym, że masturbacja przed kobietą to "live" .... Ale odpowiem Tobie - nie stanąłby mi nawet. Pewnie jestem już nie z Twojego cyber świata. Bez urazy oczywiście. Mnie podnieca REALNOŚĆ.
To było chyba do autora postu. On chce się masturbować na kamerze przy widowni.

Ja wolę jakoś oglądać jak dziewczyny to robią.

Kobieta

D'Arc

Erotoman
To było do mnie?
To jest znak naszych czasów - pixelowy seks w miejsce prawdziwej bliskości fizycznej...

Mężczyzna

forg

Podrywacz
To było chyba do autora postu. On chce się masturbować na kamerze przy widowni.
Było bezpośrednio pod moim postem - chyba jak si chce ktoś odnieść nie do tego co wyżej to cytuje :) Ale wiem, młodzież ma gdzieś czytelność. Dlatego zapytałem czy to do mnie.

Kobieta

Blackswan

Podrywacz
Chciałam napisać, że to dziwne ale w sumie każdego coś innego podnieca.

Może ma dziewczynę/żonę i nie chce jej zdradzać u w jego mniemaniu to jest właśnie rozwiązanie.

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
To było do mnie?
Nie, to było do @kamil32v

Lepiej chyba się masturbować przy swojej dziewczynie. Ja bym chętnie popatrzyła, gdybym miała faceta i on by chciał sobie zwalić przy mnie. Pewnie bym nie wytrzymała i wzięła go do buzi.

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Lepiej chyba się masturbować przy swojej dziewczynie. Ja bym chętnie popatrzyła, gdybym miała faceta
Zdefiniuj: "miała faceta".
To taki co z nim mieszkasz? Chcesz za niego wyjść?
Bo z innej beczki - a co z takim, co z nim rozmawiasz (choćby tutaj), jest miły, sympatyczny i umawiacie się na coś takiego?

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
Zdefiniuj: "miała faceta".
To taki co z nim mieszkasz? Chcesz za niego wyjść?
Bo z innej beczki - a co z takim, co z nim rozmawiasz (choćby tutaj), jest miły, sympatyczny i umawiacie się na coś takiego?
Nie mam chłopaka, nie mam z kim uprawiać seksu.
Raczej nie napiszę nikomu „spotkajmy się na wspólną masturbację”.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Żaden, oba jakieś takie nieapetyczne i zdziwaczałe. Mi osobiście podobają się jedynie te dobrze znane i takie co do których mam pewność, że czują do mnie coś więcej. Cała reszta wygląda jak kosmici 👽
Wybacz, ale nie wierzę 😁 Nie wierzę, że przejdziesz obojętnie obok pięknie zbudowanego faceta. Wy kobiety też dajecie się ponieść emocjom, jest w was ten ukryty zew natury, który budzi się kiedy widzi coś pięknego.
A patrzyłaś na reakcje tej kobiety? Myślisz, że to było udawane?