• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Szukam dziewczyny najlepiej Milfy do relacji wirtualnej

Kobieta

saymyname

Biegły Uwodziciel
Lizać to mi i to trzeba spełniać szereg kryteriów, jak przystojna buźka, umięśniona klata. Ty najwyraźniej jesteś poszkodowany na urodzie, bo nawet w internetach jesteś odrzucany.

Mężczyzna

firedragon

Podrywacz
Lizać to mi i to trzeba spełniać szereg kryteriów, jak przystojna buźka, umięśniona klata. Ty najwyraźniej jesteś poszkodowany na urodzie, bo nawet w internetach jesteś odrzucany.
Już z samej przyczyny bycia kobietą, mam wyższą wartość niż ty.
Droga Tesso [a może wolisz "Queen"?], a może powiesz nam tu proszę wszystkim czy znalazł się jednak jakiś "szczęśliwiec", który dostrzegł Twoje walory intelektualne, fizyczne, Twoją niesłychaną wartość i pozbawił Cię w końcu dziewictwa, o którym tak chętnie niegdyś pisałaś pod innym nickiem?
Na pewno nie odpowiesz. Nieważne. Chyba znam odpowiedź.

Kobieta

saymyname

Biegły Uwodziciel
Droga Tesso [a może wolisz "Queen"?], a może powiesz nam tu proszę wszystkim czy znalazł się jednak jakiś "szczęśliwiec", który dostrzegł Twoje walory intelektualne, fizyczne, Twoją niesłychaną wartość i pozbawił Cię w końcu dziewictwa, o którym tak chętnie niegdyś pisałaś pod innym nickiem?
Na pewno nie odpowiesz. Nieważne. Chyba znam odpowiedź.
Weź mnie nie podrywaj.

Kobieta

saymyname

Biegły Uwodziciel
Ja tobą nie jestem zainteresowana, więc nie wiem po co kierujesz do mnie słowa: szukaj dalej. Ja cię nie zaczepiam w żadnym celu!!!

Mężczyzna

firedragon

Podrywacz
Ja tobą nie jestem zainteresowana, więc nie wiem po co kierujesz do mnie słowa: szukaj dalej. Ja cię nie zaczepiam w żadnym celu!!!
To forum i każdy może nawiązywać do dowolnej wypowiedzi innego użytkownika, więc nie dorabiaj teorii, że Cię podrywam, błagam czy nie wiem jeszcze co tam robię, bo to bzdury. Chciałem się tylko dowiedzieć jak potoczyła się Twoja historia dziewictwa w późnym wieku, którą poruszałaś w kilku wątkach pod poprzednimi nickami, ale tak jak już napisałem wcześniej, przelatując po Twoich postach, raczej nic w tym temacie się nie zmieniło.
Tyle ode mnie, pozdrawiam i miłego wieczoru 😉

Mężczyzna

Nameless

Cichy Podglądacz
Nie no, to konto musi być trollem. Nie ma co jej odpisywać. Prawie każda jej wiadomość ma charakter prowokacyjny. Idealne zdania do wywołania gównoburzy. Niemożliwe, że to jej prawdziwe poglądy. Jest idealnym obrazem kobiety, na który faceci aktualnie narzekają. Obstawiam, że po prostu się dobrze bawi trollując facetów.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy

Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry